Реклама / Ads
13| 19276 |21.12.2015 НОВИНИ

Само във Фрог: Митрополит Антоний-секс острието на църквата ни

.
Появата на двамата духовници побърква жените
Митрополит Антоний е най-сексапилният духовник в българската православна църква. Това сочи проучване на Фрог нюз сред енориашките. Не е тайна, че почти няма монах, който да не е преживял греховна любов като онази на свещеника Ралф Де Брикасар от "Птиците умират сами". Не са малко духовниците, които заради любимата жена са били готови да хвърлят расото и да не стъпват повече в храм.
 
Макар, че служи в Европа, Антоний често се връща у нас и разбърква мислите на стотици мирянки.  Появите му в църквата кара отдадените на Бога дами да въздишат нескрито по него, а  нежни страсти  обземат съзнанието им.  Винаги е много чист и ухае на хубаво. Излъчва едновременно мъжественост и сексапил, категорични са фенките му. Те признават, че ако някоя от тях си „падне” по даден  духовник, това е за цял живот. Антонии, обаче демонстрира непреклонност пред изкушенията.  „Щом Бог ми е възложил този кръст в млада възраст, значи е преценил, че ще имам сили да го нося. Когато Бог възлага тежък кръст на нашите плещи, той няма за цел да ни накара да се огънем и да паднем под тежестта му. Напротив, кара ни да каляваме волята си и да изкачваме нашата Голгота, за да можем да се срещнем в подножието на нозете Христови и да бъдем съпричастни на неговата смърт и възкресение”, казва гордо той  след интронизацията.

Втори в класацията по неустоим чар се нарежда иподякон Кристиян Кръстев, станал известен като транспортен министър в правителството на Марин Райков. По ирония на съдбата именно митрополит Антоний е човекът, който подстрига Кръстев за иподякон в Берлин. Това е най-ниската степен в църковната йерархия, което значи , че той помага при подготовката и провеждането на богослужения. Не е тайна, че докато беше транспортен министър, много журналистки смениха ресора си, за да могат да направят поне по едно интервю с него. Признанията му, че си има сериозна приятелка, обаче ги обля със студен душ. Истината е, че според някои представителки на нежния пол Антоний и Кристиян Кръстев са на кантар за първото място, но „който и да им падне от тях, няма да му простят”.

Отец Дионисий



Енориашките сочат отец Дионисий за трети в редицата по сексапил. Преди броени дни той стана председател на църковното настоятелство на храм-паметника „Алексанъдр Невски”. Много духовници не го долюбват заради реформаторския дух и пиперливия му език. Дионисий твърде старателно пази личния си живот и никога не отваря дума за него. За това няма нито ред какво се случва под чаршафите му. Това кара някои по-любопитни журналисти да го попитат директно за интимния му живот. Признава, че живее по монашеските канони, като не ги нарушава.

  Отец Силвестър




За твърде неустоими минават още митрополит Николай и отец Виктор от Пловдив. За това на тях  се отрежда съответно  четвъртото и петото място. Сърцата на дамите се „пръскат” от вълнение щом видят пред олтара архимандрит Евтимий от Видин, отец Силвестър от Сливен, епископ Борис от Бачковския манастир. Краката на някои се разтреперват щом зърнат още отец Дончо от Варна. Твърди се, че той отлично знаел къде му е силата и често я използвал, за да привлича повече мирянки в храма. Изкушените от красотата на духовниците ни жени са категорични, че отец Александър от храм „Св. Св. Кирил и Методий” също не падал по-долу, макар да му отреждат десетото място в класацията по сексапил.

Отец Дончо

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5690 |21.12.2015 Само във Фрог: МВР спира видеонаблюдението по гарите . 0| 4704 |20.12.2015 Индипендънт: Откритото устройство в самолет на "Еър Франс" е бомба . 9| 5634 |19.12.2015 Д-р Иванова за Фрог: Препиването и преяждането предизвиква панкреатит . 18| 7445 |18.12.2015 Хитлер бил само с един тестис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads