Реклама / Ads
10| 14369 |20.03.2023 НОВИНИ

Секс, скандали и спорт: Всичко това тук и сега!

.
Мърдок и Ан
Медийният магнат Рупърт Мърдок е изрекъл немалко крилати фрази. Една от тях е водеща за много издатели и гласи: Читателите се интересуват само от три неща – секс, скандали и спорт.
 

Самият Мърдок влезе с пълна сила в новинарския поток с признанието, че ще се жени за пети път. Медийният „император“, както го наричат някои, има в сметката си 17 млрд долара, така че още една сватба няма да го уплаши. Но за това след малко.

 

Искате скандал? Казанлък, градът на розите, както гласи клишето, ни предоставя такъв в пълен обем и емоции.

 

Десетина души са в болница, а един бере душа. Всички те са участници в масовия бой на паркинга на централния пазар в града. Мелето започнало внезапно, а участниците, над 30 души, се налагали с мотики, брадви, ножове, колове, лопати и брадви. Истинска сеч.

Зрители имало доста, но никой не посмял да се намеси, за да не отнесе тупаници без вина.


.
На финала в Казанлък...     

 

Извиканите полицаи обаче храбро се втурнали да разтървават ромите – не ромеите – които си нанасяли безмилостно удари като за последно.

 

По сведение на местни летописци и техни източници от полицията, в сблъсъка са участвали две бойни групи от селата Манолово и Тъжа. Засега основната версия е, че едните са нападнали другите. Кои точно кого са нападнали се изяснява.

 

Картината на финала: много бити, кръв, сополи, рани, изпокъсани дрехи, оскубани коси, избити зъби, спукани ребра и един в тежко състояние.

Сериозни хора: с достойнство, чест и лопати...

 

***

Спортът обаче не отстъпва по експулсивност и заряд на събитията. Внимание!

 

Николета Лозанова, тази цел на въображението, отново събира погледите на ценителите на женската красота. И на красотата въобще – от Древна Гърция до днес, разбира се. Лозанова се пуснала по бански: вятърът спрял, птичките замлъкнали, слънцето се вцепенило, а пролетта а-ха да забави настъпването си… За онемелите със зяпнали уста напомняме да не си правят илюзии, защото половинката й Ники Михайлов, вратарчето от „Левски“, бди зорко над съкровището от плът и кръв, с което съдбата го е дарила.


.
Николета Лозанова гледа телефон...          Източник: Спортал

 

Положението е сериозно, няма майтап. Който пуска лиги и върти очи – така ще си остане, с пръст в устата. Няма начин – Никито не дава.

 

***

Скандалът и спортът ги отметнахме, остана сексът.

С него обаче положението е доста деликатно. Медийният магнат Рупърт Мърдок се сгодил и прави сметки да се жени за пети път. На 92 години. Новата възлюблена на милиардера се казва Ан Лесли Смит и е само на… 66 години. Забележете: жената е работила като свещеник в полицията в Сан Франциско. Работила, защото вече е пенсионер на заслужен отдих.


.
Рупърт Мърдок и Ан излизат от морето ръка за ръка...

 

Двамата се запознали през 2022 г., когато той организирал парти във винарната си Морага в Калифорния. Оказва се, че Смит и покойният ѝ съпруг също са притежавали бизнес с производство на вино и тя е доста в час по темата.

Както се казва, младите се харесали и решили да се вземат.

 

Сега, не е ясно доколко цялата тази история имя връзка със секса, но както казва „принцът на мрака“ Ози Озбърн „Никога не се знае, а понякога и не се помни…“.

Горчиво! Горчиво!

 

17 милиарда са добър мотив за сключване на брак, не мислите ли?

 

***

Такъв е животът. В Казанлък се млатят като за световно, Николета обира овациите, а милата Ан и Рупърт стягат сватба.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3202 |13.03.2023 Актьори и режисьори създадоха ”Движение за култура” след скандалите в Народния театър . 2| 3514 |03.03.2023 Скандали и бой между депутати в Грузия /видео/ . 3| 4226 |15.02.2023 Тресе ли се от скандали служебното правителство? Зам.-министърът на електронното управление подаде оставка . 3| 3261 |11.02.2023 Конгресът на БСП започна със скандали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads