Реклама / Ads
23| 9429 |16.10.2018 НОВИНИ

Шефът на "Джи Пи Груп": Понесохме тежки загуби, няма да простим-отиваме на съд

.
Владимир Житенски
Наше решение е да се отдръпнем за две обществени поръчки. Законът ни позволява. Ако не се отдръпнем, ще загубим всички средства. В момента сме свидетели на фойерверки в пространството. Сатанизират ни, от което ние търпим тежки финансови загуби. Това заяви пред Нова тв Владимир Житенски - изпълнителен директор на “Джи Пи Груп”.
 

Тези два проекта не ни интересуват. Линчуват ни публично колко сме лоши строители. Улиците, по които се движат и метрото, което ползват, са направени български строители. Това са техни бащи. Най-големият проблем е "Джи Пи". Не участва само  една фирма в обществените поръчки. В този процес участват много хора-проектанти, доставчици, архитекти, строители и т. н.

 

Какво разбират критиците от естетика.  Завършил съм художествена академия. Чакайте да стане площада, нали ще озеленим,  ще сложим пейки. Оставиха други хора да правят заключения. Когато градиш, искаш някой път да те потупат по рамото. Не съм имал разговор с премиера и правителството. Такъв може да има само на институционално ниво. Има запор на дружествата, свързани с нас. Ние нямаме запор. Колкото по-бързо си изчистим името, толкова по-добре. С "Джи Пи" се събуждате и лягате. Определени медийни собственици имат интерес от това. Ние си търсим правата.

 

Депозирали сме съдебни искове. В този тип прогнила среда, в която се носим като епидемия, хората се стряскат. Нито ще изтезавам себе си, нито обществото. Искат да има прозрачност. Хайде сега тези, които викат за светлина, да открехнат вратата. Има и други браншове.

 

Никога над нашата компания не е имало чадър-нито икономически, нито политически. Ние не сме инструмент за политически игри. Нека този площад да не се ползва за площад на политическата сцена. Печелим на най-ниска цена. И даваме максимално качество. Зад "Джи Пи" груп стоят 2000 човека. Това, че се познавам с някой, не значи, че стои зад мен. Това, че съм построил къща или парк, нищо не значи. Много тежки загуби сме понесли. На никой няма да простим. Отиваме на съд. Ще решим ние да сме контролен орган. Ще направим НПО и ние ще контролираме. В природата празни пространства няма.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5270 |11.10.2018 Само във Фрог: Чиновници на прокурор заради „Юнион Ивкони“, таен доклад разкрива още тежки нарушения на фирмата . 0| 3944 |09.10.2018 Шефът на НЗОК: Лъжа е, че се отпускат по-малко средства за онкоболни . 0| 4137 |30.09.2018 Шефът на НАТО отива в Белград заради кризата с Косово . 5| 4226 |29.09.2018 Шефът на МВР четка пътните полицаи, трае си за корпуцията в КАТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads