Реклама / Ads
16| 4743 |23.10.2015 НОВИНИ

Шефът на мешерето: Кълнях репортерката, исках дебат с нея

.
Христо Младенов
Защо не пуснахте целия репортаж, аз кълнях, така е, но защо не пуснахте целия репортаж, запита се лидерът на Националното Мешере Христо Младенов в ефира на Нова ТВ, където беше разкрит да заплашва екипа на телевизията и да кълне журналистите.
 
Аз бях много изнервен, по принцип съм много кротък човек, кръвно вдигнах, болен съм, оправдава се Младенов. Аз съм тръгнал от поляната, гетото, преуспявал съм с моя труд. Доходите са ми от бизнес, аз съм третия човек в България, регистрирал се с международен транспорт. Имам месокомбинат и строителни фирми. Инвестирал съм 3 милиона евро в съседна община на община Левски. При мен работят над 100-200 човека. В Русия и Украйна съм работодател на 500 души, каза бизнесменът.

Мен ме обиждат постоянно, че съм циганин. Репортерката ви не дойде с добро към мен. Когато видях, че дават само негативи за мен и за партията започнаха да ми се обаждат от цяла България, жалваше се Младенов. По повод догатките, че има джебчии в моята партия, мога ли да ви попитам, вие не чухте ли, че някой е откраднал 4 млрд. лева, докажете го, така лесно се отправят обвинение, но нека се докажат, каза Христо Младенов. Опарих се от работата си с Евророма. Нямам лоша история с ГЕРБ. Как може хората в Казанлък, гетото, да бъде толкова жестоко отношение към тях, запита се той. Ромите първо са българи, а след това са роми, припомни Младенов.

Исках да имам дебат с Вероника. Извинявам се на целия български народ. Има закони, нека се спазват. Докажете, че в моята листа има съдени хора, искате да включваме крадци на милиарди ли, запита се той. В моят живот не съм влязъл в полиция освен да си взема личната карта и личното оръжие. Предупредих репортерката ви, че като правите такива глупави репортажи ще бъде линчувана, защото на мен ми се обадиха много хора да и предам тези думи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5017 |15.10.2015 Шефът на полицията в Плевен подаде оставка, веднага му я приеха . 3| 4160 |15.10.2015 Шефът на ВВС: Военните ни летци ще имат бъдеще . 9| 4674 |05.10.2015 Шефът на КАТ: Искаме затвор за превишена скорост . 5| 9516 |24.09.2015 Шефът на полицията в Асеновград бил арестуван заради берачи на орехи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads