Реклама / Ads
6| 5159 |07.05.2015 НОВИНИ

Бареков се изфука, че е важна клечка в ЕП, комуникирал и с премиера

.
Николай Бареков
Прекратих престоя си в Брюксел, за да кажа една хубава новина - по моя покана и на г-н Джамбазки у нас през септември ще дойде елитът на консервативната общност в цяла Европа, най-вероятно ще има срещи и на най-високо държавно ниво. Имаме комуникация с премиера, и то не лоша, заяви по БТВ евродепутатът Николай Бареков.
 
Аз не знам какво става в ТВ 7, от две години не съм там, но срещу мен се води тежка кампания. за кратко бях изпълнителен директор. След като аз прекратих да съм изпълнителен директор, на следващия ден изгониха екипа ми, ожали се Бареков.

И аз се питам чия е тази телевизия. Аз бях назначен от Алегро кепитъл, голям инвестиционен фонд; нямам нищо общо с фирмата, източила КТБ. Не съм бил част от източването, не съм бил във фирмата, а се занимавах с новините. Не съм част от тези схеми. Има кредит за няколко милиона, купени са камери, техника, срещу тях кредитът е обезпечен. Става дума за скъпи неща, камери-роботи, каза той.

Няма да се радвам, ако хората останах на улицата. Не може да се молиш на премира и да се надупваш на властта. Няма отмъщение за Костинброд, уточни той. Никога не съм се отричал от Костинброд, имах информация от два източника, различни от тези на М. Манолова, но предпочитам да не си отварям  устата, съобщи Бареков. Не може Росен Желязков, който е най-голямата мишка, да отнесе най-голямата вина. Един от хората, които един ден отново ще бъде привлечен под отговорност, ще бъде Цв. Цветанов, заяви той.

Протестна мрежа и РБ обещаха реформи, но с днешна дата г-н Москов уволни най-големия мениджър в здравеопазването, защото не е от неговата партия. Бареков обясни, че иска подробно да се изкаже, защото бил път 4 часа със самолет. И се обяви за високопоставен консерватор в ЕП.

Махат се хора професионалисти, а вие обявявате Москов за герой, пък той иска да си постави баджанака там.

После Бареков съобщи, че той направил в БТВ разследването за хасковския кмет, което сега Хекимян продължил.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5246 |30.04.2015 Войкова: След Бареков в ТВ 7 се работи спокойно . 34| 6114 |26.04.2015 Календерска: Бареков е изключителен, с него ще остарея . 18| 5825 |21.04.2015 Бареков, неологист: Борисов "окутавчи" агент Гоце, Костов и пр. . 8| 4574 |03.04.2015 Близнашки: Не съм протестирал от Барековата група

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads