Реклама / Ads
74| 5457 |13.02.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Политиката не се върти само около флашки и патрашки!

.
Волен Сидеров
Атмосферата на интриги, мърсотии, домогванията на мафията, която говори с гласа на политици и медии – това е особеното в обществото.
 

В. Сидеров призова в ефира на БНР партиите да излъчат кандидати за президенстските избори. Този призив вече няколко пъти го правя, обяви той и допълни, че не трябва да не се крием до последния момент. Избирателите заслужават да знаят това. Не бива да се чака до последния месец, така е по-честно към избирателите.

Атмосферата на интриги, мърсотии, домогванията на мафията, която говори с гласа на политици и медии – това е особеното в обществото, констатира Сидеров. Такава атмосфера не е имало.

Кое наричате прилепване? Ние принципно подкрепяме това правителсто, което е против тройната коалиция. Отметнаха се РЗС и Синята коалиция. Пред хората се разиграва театър, обясни позицията си лидерът на Атака.

Сидеров поясни, че Атака е с изчистена визия какво трябва да се случи в България, а това е важно. След 5, 10 години откъде ще дойдат парите за пенсии, например? , попита той и продължи: Откъде ще идват парите за европейско здравеопазване – няма отговор нито от управляващите, нито от опозицията. Политиката не се върти само около флашки и патрашки!

Журналистиката трябва да държи на достоверността, на проверката на информацията, която съобщава. Сега от мафиотски кръг се подхвърлят неща, категоричен беше гостът.

Аз ще се кандидатирам, но кандидатурата ми трябва да бъде подкрепена от партията, обяви Сидеров и попита ако Ал. Петров е кандидат за президент, защо Маргините и др. не се кандидатират? Така ще избегнат преследването срещу тях. За какво се е борил този човек? Каква е платформата му? , зададе въпроси Сидеров и посочи, че Петров сега се представя като политически репресиран.

Патрашкова хвърли обвинението, че взривът е извършен от В. Сидеров в ефира на Канал 3, а никой не я попита какви данни има, възмути се Сидеров от действията на журналистите. 

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 74| 4758 |12.02.2011 В. Сидеров: Кандидатирам се за президент! . 61| 6746 |23.01.2011 В. Сидеров: Има истерична офанзива срещу правителството . 83| 5235 |21.01.2011 Сидеров: Вчера паднаха маските - сините изневериха . 30| 4970 |20.01.2011 Сидеров: Преосмислете ченгесарските интриги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads