Реклама / Ads
149| 91806 |23.10.2015 НОВИНИ

СКАНДАЛ! Министър Горанов вдига палат за 1 млн до София

.
Не било резиденция, а малка спретната къщурка...
Любимият министър на премиера Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски - Владислав Горанов скоро ще е горд собственик на частна резиденция. Усилни строителни действия кипят на обекта, който трябва да бъде покрит преди да завали сняг.
 
Националният обект, какъвто е по мащаби замъкът от бетон и дърво, се намира в елитната вилна зона край София "Ярема". Това съобщиха за Фрог нюз комшии на обекта, които са сащисани от колосалните размери на строежа. Първо мислехме, че ще се вдига резиденция, но охраната сподели, че министър Горанов вдига къща. Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти, които помолихме за експертна оценка.  Обзавеждането можело да вдигне цената още.
До имота на министъра със същото темпо и размах се строи и друга огромна сграда. Не успяхме да узнаем чия собственост е, но строители твърдят, че е на близък на Горанов.



Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша, за да се издигнат въпросните култови сгради. Култови, защото напомнят за мащабите от времето на култа към личността в СССР и първите години след победата на социализма в България.


Много е вероятно грандоманския строеж да не се води на името на Владислав Горанов, а на негов близък или фирма. Със сигурост обаче е негов, защото идва да контролира обекта и се кара ако нещо не му харесва, категорични са съседи и охранители.




Строителството продължава с пълна сила.


Колко декара витошка гора е изсечена - знаят само строителите и министър Горанов.




Скоро по тези стъпала ще преминават скъпи гости на семейството, далеч от любопитни очи...

Оценката на премиера за министър Владислав Горанов чухме в петък сутринта по Нова телевизия. Г-н Борисов заяви че е много доволен от работата на Горанов. Сигурно. Само много способен човек може да съчетае многобройните служебни задължения, строителството на уютно семейно гнездо в планината и преследване на недоволните от модела #Кой. Неслучайно и Пеевски толкова го харесва...


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4229 |22.10.2015 Горанов нито виждал, нито чувал за закона за вредните храни . 3| 4544 |14.10.2015 Министър Павлова: Разчитаме на пет отправни точки за осигуряване на икономическо развитие и растеж . 24| 8644 |13.10.2015 Капка Георгиева: Няма замислена ПР акция, а пиянски скандал! . 31| 6934 |12.10.2015 Горанов: Само полицаите на улицата с 20 заплати при пенсиониране, всички други ще са трета категория

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads