Реклама / Ads
41| 12944 |17.02.2023 НОВИНИ

Скандал в студиото на “Лице в лице”: Борисов скочи на Цветанка Ризова

.
Източник: стопкадър, bTV
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се скара на водещата на предаването ”Лицето в лице” Цветанка Ризова в ефира на bTV.
 

"Няма повече да търпя внушения. Защо не попитахте Асен Василев за закона за пране на пари. Как ви написаха да ме питате, а Василев не го питахте вчера. Няма да замълча, когато се говорят неистини", скара се на Ризова Борисов.

 

В своя защита водещата на предаването обясни, че никой никога не е писал въпросите, които тя задава в предаванията си.

 

Това не попречи на Борисов да спре с грубостите. Той посочи лист, който седи пред водещата и продължи да настоява, че това са предварително написани въпроси.

 

Цветанка Ризова хладнокръвно обясни, че това е модел на работа, който винаги е спазвала и когато се готви за интервюта винаги подготвя предварително част от въпросите, които задава на гостите на предаването.

 

След като Борисов видимо се поуспокои, разговорът продължи.

 

"Депутатите на ДБ и ПП бойкотираха комисията за пране на пари. 2 години не намериха време да променят тези закони с пълното си мнозинство и оставиха последните 2 дни, за да кажат, че ГЕРБ ги провалят. Няма да им търпя лъжите!", отсече Борисов.

 

"Асен Василев работи целенасочено за да не влезем в еврозоната. Алексей Петров, когато Цветанов бе министър, дойдоха да кажат, че тече полицейска операция. Аз нямаше как да възпрепятствам такава операция, все пак Петров беше най-добрата барета.. После бе оправдан по всичко и за да няма никакви спекулации, защото ние цял живот с него сме съперници, не врагове, но съперници", призна си лидерът на ГЕРБ.

 

"Кирил, Асен и Христо Иванов ни надиграха. Въпреки това щяхме да подкрепим закона за съдебната реформа. Ние ще го подкрепим, а после Конституционния съд да се произнася“.

 

Така Борисов коментира неприетия закон на Крум Зарков в парламента за ограничаване правомощията на главния прокурор.

 

"Не може главният прокурор да бъде недосегаем, не може да не бъде разследван. Трябва да подготвим такъв закон, който да приемем. Защото ако сменим Гешев с Рашков, под такова нещо няма да се подпиша", каза той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6481 |17.02.2023 Нов скандал с Христо Грозев: Британската полиция не го допусна в Лондон . 4| 3475 |16.02.2023 Скандалът “Катаргейт” расте. Обвиниха още евродепутати . 3| 4212 |15.02.2023 Тресе ли се от скандали служебното правителство? Зам.-министърът на електронното управление подаде оставка . 9| 3636 |14.02.2023 Скандално! БСП не понасят инакомислещите. Свиленски към Владимиров: Да напуска и поста кмет на Перник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads