Реклама / Ads
1| 3678 |17.10.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румен войвода“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Водата спира за живеещи в района на:
ул. „Румен войвода“  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румен войвода“ №10.
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Руджери“ и ул. „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Руджери", ул. " Елин Пелин"
ул. " Самоковско шосе" от ул. "  Елин Пелин" до ул."Юрий Гагарин".
ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Бор“ № 6,8,10
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Руджери“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“; ул. „Ловджийска чешма“ № 24.
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Спортист“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Мировско шосе", пл. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Мировско шосе“.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Босилеградска“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до края на тупика
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Босилеградска“.
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сърнена гора“  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сърнена гора“  №6.
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ложев дол“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Житенски път“, ул. „Могилка“, ул. „Бунтовник“, ул. „Градинарска“  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ложев дол“  ъгъла с ул. „Житенски път“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6665 |12.10.2017 Приключи ли сагата с ”Емко”? Не, просто едни хора сменят тактиката временно . 0| 3817 |12.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3775 |11.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3837 |09.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads