Реклама / Ads
0| 3993 |18.10.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Христо Ботев“ кв. „Курило“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Гниляне“=
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Слолничето“.
На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ с. Железница община Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Железница
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Преки път“, местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Преки път“ от ул. „Райска градина“ до ул. „Камен дел“
ул. „Грамос“ от ул. „Ген. Михаил Кутузов“ до ул. „Преки път“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преки път“ ъгъла с ул. „Райска градина“.

На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Св. Спас“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обретеница“ ъгъла с ул. „Кипарис“.
На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ кв. „Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ж.п. линията София – Пловдив
ул. „Гео Милев“ от ул. „Кривина“ до края в посока Изток;
ул. „Боян Магесник“ от ул. „Слатинска река“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Асен Йорданов“№7 на паркинга на хипермаркет „Кауфланд“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 25, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 5 от №2 до №14, ул. 25 №2 до №22А
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 25 №22А.

На 19 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Люляците“, вилна зона „Кокялянско ханче“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Петър Берон",  ул. "Люляците", ул. " Ведена"  между ул. "Самоковско шосе" и ул. "Петър Берон", ул. "Самоковско шосе" между ул.“Васил Левски" и  ул. "Димитър Благоев",  ул. "Кирил Ботев"  № 1,2,3,4,5,6.
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Берон“ ъгъла с ул. „Ведена“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС..
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4897 |17.10.2017 Временно затварят Дунав мост . 1| 3656 |17.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 2| 6640 |12.10.2017 Приключи ли сагата с ”Емко”? Не, просто едни хора сменят тактиката временно . 0| 3781 |12.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads