Реклама / Ads
0| 4941 |01.04.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 02 април 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Петков“ до ул. „Перник“
и карето: бул.“Александър Стамболийски“, ул. „Перник“, бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж.Иван Иванов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.
На 02 април 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Иван Евстатиев Гешов“ , ул. „Ами Буе“, ул. „Богдановец“    и  ул.  „Захари Круша“
по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св.Георги Софийски“  до ул.  „Богдановец“ и бул. „Ген.Тотлебен “№38
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдановец“ ъгъла с ул. „Феликс“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6147 |29.03.2018 Пак авария в румънската АЕЦ ”Черна вода” . 0| 5415 |28.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5025 |27.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4968 |26.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads