Реклама / Ads
0| 3713 |28.08.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 29 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на изпускател на водопровод , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

с. Кокаляне - карето между : ул. „Самоковско шосе“, ул. „Искър“, ул. „Валозите“,    ул. „Тополите“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Йованец“ 

с. Панчарево – карето между: ул. „Самоковско шосе“, ул. „Йованец“, ул. „Курията“, ул. „Беликата“, ул. „Бор“, ул. „Ловджийска чешма“ и ул. „Риляник“

ресторант „Златната рибка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

с. Кокаляне – ул. „Димитър Благоев“ ъгъла с ул. „Васил Левски“ - от 22:00ч. на 29.08.18г.;

с. Панчарево -  на площада – ул. „Елин Пелин”, ъгъла с ул. „Васил Левски” -  от 22:00ч. на 29.08.18г.

На 29 август 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Георги Минчев“ до ул. „Острец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов“ ъгъла с ул. „Кадемлия“.

На 29 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Перник“, жк. „Св. Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Перник“ от ул. „Враня“ до бул. „Ген. Николай Столетов“

бул. „Ген. Николай Столетов“ от ул. „Майор Векилски“ до ул. „Алдомировска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перник“ ъгъла с бул. „Ген. Николай Столетов“.

 

На 29 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Крушкин - Чолака“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Никола Крушкин - Чолака “ от ул. „Асен Найденов“ до ул. „Асен Йорданов“, ул. „Мичман Тодор Саев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Крушкин - Чолака “№8.

На 29 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Майска роза“, местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Майска роза“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майска роза“ ъгъла с ул. „Карамфил“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4055 |26.08.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4260 |24.08.2018 „Софийска вода“ инвестира в нов, втори половинвековен живот на участъци от основни водопроводни и канализационни съоръжения . 1| 4028 |22.08.2018 Започна операция на първото от трите енергийни сърца на „Софийска вода“ . 0| 3860 |22.08.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads