Реклама / Ads
Frognews
0| 2650 |10.12.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Велчо Атанасов “ от ул. „Кобилино бранище“ до ул. „Боян магесник“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов“ ъгъла с ул. „Блага Димитрова“.
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 301 жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 301
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Местност „Подлозище“ и по ул. „Горни Смърдан“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Веселин Бешевлиев
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстен път“ ъгъла с ул. „Подлозище“.
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген“ жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Проф.Цветан Лазаров“ от бул. „Копенхаген“ до ул. „Димитър Пешев“
бул. „Копенхаген“ - източно платно от бул. „Проф.Цветан Лазаров“ до ул. „Обиколна“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Копенхаген“ ъгъла с бул. „Проф.Цветан Лазаров“ .
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сърнела“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сърнела“ ъгъла с ул. „Полк. Стойно Бачийски“.
На 11 декември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Цариградско шосе“ местност „Къро“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Боян Дамянов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боян Дамянов“ №7.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2619 |06.12.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2566 |04.12.2018 . Временно ограничават движението в тунел ”Топли дол” на АМ ”Хемус” 0| 2822 |03.12.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Обеля“ II 0| 2696 |29.11.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ