Реклама / Ads

 

0| 3364 |22.01.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 23 януари 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Президент Линкълн“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Президент Линкълн“, ул. „Централна“, ул. „Братя Прошек“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Димков“ №2 – пред болница „Доверие“; пред бл. 2А.

 

На 23 януари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гургулят“ Център , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гургулят“, ул. „Княз Борис I“, бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Цар Асен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гургулят“ ъгъла с ул. „Цар Асен“.

 

На 23 януари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунавски лебед“ №24.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3355 |21.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3328 |17.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Изгрев“ . 0| 3266 |15.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3462 |03.01.2019 Временно спират водата в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ