Реклама / Ads

0| 3285 |21.08.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Франсис Де Пресансе“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Франсис Де Пресансе“ от ул. „Богдан" до  ул. „Черковна"

ул. „Богдан“ от бул. „Мадрид“ до ул. „Франсис Де Пресансе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Франсис де Пресансе“ №28. 

На 22 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Кумарица“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“,  ул. „Леярска“,  ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“, ул. „Кумарица“ и ул. „Хаджи Димитър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кумарица“ до църквата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3218 |20.08.2019 „Софийска вода“ получи акредитация по най-новия стандарт за компетентност на лаборатории . 0| 3308 |20.08.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3170 |19.08.2019 Авария на водопровод налага временно прекъсване на водоснабдяването в част от южните квартали на столицата . 0| 3194 |19.08.2019 Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Западен парк“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ