Реклама / Ads

0| 3733 |20.05.2020

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шарл Шампо“ кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

 

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шарл Шампо“ кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Костенски водопад“, ул. „Иван Кирков“, ул. „Цанко Лавренов“, ул. „Тодор Каблешков“ и комплекс „Флора“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянски водопад“ №106 .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Кимчовец“ кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Казаните“, ул. „Кимчовец“, ул. „Еловица“, ул. „Гергьовче“, ул. „Ненко Балкански“, ул. „Иван Милев“, ул. „Атанас Яранов“ и  ул. „Дамян Дамянов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кимчовец“ пред ОДЗ „Дъга“ .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с  изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тунджа“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тунджа“ от ул. „Иван Рилски“ до ул. „Дукатска планина“

по ул. „Люлин планина“ от ул. „Тунджа“ до бул. „Пенчо Славейков“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Люлин планина“ .

 

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с  изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Недко войвода“ жк. „Надежда“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Епископ Евгени Босилков“, ул. „Княз Иван Кулин“, ул. „Недко войвода“  и  бул. „Ломско шосе“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Недко войвода“ ъгъла с бул. „Ломско шосе“ .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Шипченски проход“ община „Слатина“ БАН 4-ти километър се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул.“ Шипченски проход“ от ул. „Христо Чернопеев“ до ул. „Акад. Георги Бончев“/южно платно/.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул.“ Шипченски проход“ бл. 1.

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Никифоров“ от ул. „Светльовци“ до ул. „Долец“

по ул. „Генади Никифоров“ от ул. „Манастирска“ до ул. „Отечество“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Генади Никифоров“ .

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4574 |19.05.2020 . ”Буря в чаша вода”? Лекари и болници няма да връщат пари на НЗОК 0| 4761 |19.05.2020 . Временно затварят Спешното отделение в ямболската болница заради медик с COVID-19 0| 3926 |19.05.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4065 |18.05.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ