Реклама / Ads

 

1| 2311 |17.05.2021 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 май 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур“, с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Вец Пасарел“, ул. „Божур“, ул. „Акация“ ,ул. „Дъбова кория“, ул. „Щъркелови гнезда“, ул. „Момина скала“, ул. „Детелина“, ул. „Урвич“, ул. „Искър“, ул. „Хризантема“, ул. „Минзухар“, ул. „Русама“, ул. „Белия камък“, ул. „Борова гора“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. „Детелина“ с ул. „Вец Пасарел“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 май 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 29, жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 29 (висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 29.

На 18 май 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийска“, с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

пл. „Възраждане“
ул. „Софийска“ от ул. „Черковна“ до ул. „Детелина“
ул. „Черковна“ от ул. „Софийска“ до ул. „Чавдар войвода“
ул. „Граничар“ и ул. „Софийска“ № 36, № 38 и № 40.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Възраждане“.

На 18 май 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искра“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гороцвет“ между ул. „Люляк“ и ул. „Искра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гороцвет“ ъгъла с ул. „Искра“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2334 |13.05.2021 5 компании ще се борят за финансиране и техническа подкрепа от Innovation Starter Accelerator и „Софийска вода“, част от Veolia . 0| 2291 |11.05.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. „Гърдова глава“ . 0| 2305 |10.05.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2336 |09.05.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. ”Младост“ 1А

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ