Реклама / Ads
0| 3007 |26.04.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
Източник: БГНЕС
На 27 април 2022 г. (сряда) във връзка с ремонт на магистрален водопровод по ул. „Производствена“, м. Подлозище се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

м. Долни Смърдан - ул. „Суходолска“ от ул. „Околовръстен път“ до ВСУ "Любен Каравелов"

м. Подлозище

кв. „Суходол“ - района между ул. „Траян Танев“, ул. „Овчо поле“, ул. „Суходолски път“ и ул. „3-ти март“

ж.к. „Овча купел 2“

ж.к. „Овча купел 1“ - района между бул. „Президент Линкълн“, ул. „Монтевидео“, ул. „761-ва“ и ул. „Промишлена“

ж.к. „Люлин 4“

ж.к. „Люлин 5“

ж.к. „Люлин 3“ - блокове от 367 до 371

ж.к. „Филиповци“

кв. „Филиповци“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

 

ж.к. „Люлин 4“ – пред входа на 96 СУ „Лев Николаевич Толстой“.

ж.к. „Люлин 5“ – пред входа на 97 СУ „ Братя Миладинови“.

кв. „Филиповци“ – на площада.

кв. „Суходол“ – ул. „Бъдеще“ на кръстовището с ул. „Траян Танев“.

ж.к. „Овча купел“ на ул. „Иван Хаджийски“ пред 149 СУ „Иван Хаджийски“.

 

На 27 април 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Симеон Радев“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Никола Петков“, ул. „Симеон Радев“, ул. „Преки път“ и ул. „Витошко лале“

бул. „Никола Петков“ от ул. „Симеон Радев“ до бул. „Александър С. Пушкин“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев“ на кръстовището с ул. „Проф. Иван Дуйчев“.

 

На 27 април 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Градинарска“, с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Старото училище“, ул. „Габровница“, ул. „Градинарска“ и ул. „Доброславски път“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Велев“ на кръстовището с ул. „Габровница“.

 

На 27 април 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. „Васил Левски“, кв. Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

 

бул. „Васил Левски“ № 75 – Министерство на младежта и спорта.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

 

бул. „Васил Левски“ № 75.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2822 |25.04.2022 ”Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Негован . 0| 3217 |19.04.2022 Гутериш призова за временно примирие заради Великден . 0| 2817 |19.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2838 |19.04.2022 „Софийска вода“ въведе още един начин за директно плащане на задълженията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads