Реклама / Ads

0| 2332 |19.04.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 април 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Пиротска“, ж.к. „Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пиротска“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Инж. Иван Иванов“

ул. „Перник“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“

ул. „Алдомировска“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж. Иван Иванов“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ на кръстовището с ул. „Перник“.

 

На 19 април 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-ремонтни работи на ул. „Тодорини кукли“, ж.к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

бул. „Владимир Вазов“, ул. „Река Велека“, ул. „Тодорини кукли“, ул. „Стефан Богориди“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Екатерина Симитчийска“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодорини кукли“ на кръстовището с ул. „Александър Екзарх“.

 

На 19 април 2022 г. (вторник) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Булаир“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Булаир“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ул. „Булаир“ на кръстовището с ул. „Студен кладенец“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2345 |19.04.2022 „Софийска вода“ въведе още един начин за директно плащане на задълженията . 0| 2310 |18.04.2022 "Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2405 |17.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост“ и гр. Нови Искър . 0| 2304 |13.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Белите брези“ и ж.к. „Красно село“
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ