Реклама / Ads
4| 7835 |14.08.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Татяна Кристи: Настръхват косите от опорните точки на Гешев, протести до дупка

.
Татяна Кристи
Колкото повече чета и слушам брътвежите на Иван Гешев за това какво ще прави като главен „прокурор,“ толкова повече ми настръхват косите. Поради нискочелата си „интелигентност” и безумна зависимост, той и хората, които го пробутват дори не осъзнават колко кретеноидно звучат опорните му точки и колкото повече дрънка, толкова повече се излага и компрометира.
 

В „концепцията си“ Гешев казва, че ще работи „за хармонични отношения на прокуратурата със съда.“ Хаааааха!!! Това показва, че този човек няма представа от това какво значи правораздаване в демократичния свят – а именно, че прокуратурата и съдът са две различни и независими институции, които не би трябвало да имат допирни точки и „хармонични“ отношения, защото съдът е този, който преценява работата на прокуратурата и дали тя спазва закона при обвиненията!!!

 

Човек не трябва да е юрист, дори не трябва да бъде много грамотен, за да знае този факт! Но той Гешев иска всички власти в България да работят в хармония – каза си го, че не одобрява разделението им. Но основно Гешев щял да се бори за отпадане на мониторинга над съдебната власт, защото пречел. Хаххххаааа! Търкалям се на земята от смях. Ето го точния му цитат: “Продължителното функциониране на мониторинговия механизъм в настоящата му форма постепенно започва във вътрешен план да се ползва като инструмент за политическо противопоставяне и не мисля, че е пресилено да се каже, че в определени моменти предпоставя разделение и между органите на съдебната власт, което неминуемо пречи да се отговори на обществените очаквания за справедливост“.

 

По-голямата наглост и тъпотия трудно може да си представи човек! Мониторингът бил използван за „политически инструмент“ във вътрешен план! Хааааахаа! Няма повече да коментирам, защото то е ясно какво искат хората зад тази диаболична кандидатура, която представи като основния й проблем няколко политици извън властта и няколко свободни медии, които не са от кръга „Пеевски.“

 

Хиляди пъти пфу!!! И протести до дупка! Това нещо НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

 

Татяна Кристи, фейсбук

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12938 |01.06.2019 Десислава Иванчева иска право на отговор от бТВ заради изказване на Татяна Дончева . 13| 16449 |11.03.2019 Татяна Дончева: Подхвърлят на гладните като парче месо олигарси . 6| 18603 |05.02.2019 Татяна Дончева: Само гугутки вярват, че репресиите на специализираните органи не ги засягат . 14| 14458 |18.11.2018 Татяна Дончева: Във властта са пробивни, неграмотни и недоучени хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads