Реклама / Ads
8| 5045 |20.08.2007 НОВИНИ

Тити Папазов срещу Бойко Борисов в битката за София

.
Константин - Тити Папазов се изправя в титаничен сблъсък с Бойко Борисов за кметския стол в София. Баскетболният национален треньор е дал дума на синя партия, но обещал до 24 август да не казва коя е формацията, преговаряла с него.
 

Сензационната новина Папазов съобщи в сутрешния блок на БиТи Ви пред водещата Анна Цолова.

Дойдоха при мен много уважавани политици, които бяха много силно аргументирани за моята кандидатура за кмет на София. Бяха много убедителни, призна треньорът на националите по баскетбол, който в събота едва не получи инфаркт в решаващия мач с тима на Босна и Херцеговина. Трябваше ни победа с четири точка разлика, за да запазим шансовете си за Европейското първенство. Бихме с 1 т. разлика, което хвърли Тити в убийствена самокритика.

Бойко Борисов е спортист, аз - също. Той е роден победител, аз - също. Очаква ни интересна битка. Единственото, което мога да обещая, е, че няма да обещавам нещо, което не мога да свърша, категоричен бе Тити Папазов. Той не скри омерзението си от хора, които твърдели, че в неговото решение и това на съпругата му да осиновят дете, се криел пиар за бъдещата му кампания като кандидат-кмет.

Той обяви, че ще участва в кметската надпревара за София, като в края на този месец ще станат официално ясни и политическите сили, които ще го подкрепят. Тити декларира, че има гражданска позиция и кандидатурата му не е издигната от ДСБ. На този етап е известно, че Папазов се надява да получи обединената подкрепа на повече от една, най-вероятно, десни партии. Той счита, че дори СДС да подкрепи Бойко Борисов, истинските седесари няма да приемат това решение, защото ще предпочетат загубата, отколкото ротационна победа. Тити обяви себе си за работохолик, който няма да разреши нито една стотинка от софийските пари да изтече в посока на която и да било политическа сила, при положение, че спечели изборите за кмет.

Тити поставил три условия в разговора с десните политици:

 

Да си завърши ангажиментите към националния отбор по баскетбол; Всички десни - заедно. Да се забрави ревността; Ако стана кмет, да не си мислят, че нещо трябва да им връща.

titipapazov.jpgИзберат ли ме за кмет и нещо не изпълня или излъжа, ще застана пред вратата на общината и да дойдат всички хора, гласували за мен, да ме заплюят!

Това заяви Тити по повод недоверието на хората към съдебната власт и МВР. Хората толкова не вярват, защото виждат, че нищо не се случва, няма разследвани и осъдени големи играчи. Една чест ни остана и аз съм готов да я заложа зад думите и делата си, категоричен е Папазов. Според него мнозина се оправдавали за неизпълнените обещания с това, че нямали възможност да го сторят. Но имат възможност да не ги обещават, контрира подобна теза националният селекционер.

Тити - кой е той?

Някои го считат за напълно луд, а други за невероятен. Вероятно и двете неща са верни. Какъвто и да е Константин Папазов, най-малкото, което може да се каже за него, е, че е компромисен и незабележим човек.

За приятелите Тити е един напълно обикновен човек. Дори често определя всекидневието си скучно и еднообразно. За него семейството е над всичко и той го е издигнал в култ. „Благодарен съм на съпругата си и прекрасното си дете за подкрепата и търпението. Тя ми подаде ръка, когато решихме да осиновим детето, за което се писа, че е безнадеждно болно. Всичките те ми липсват ужасно, когато съм на лагери и състезания. Заедно умеем да се забавляваме и с най-дребните неща", споделя пред приятели емоционалният Папазов.

Колкото е ексцентричен и шумен в залата, толкова е различен в обикновения живот. Не пие, не обича ресторанти и дискотеки, избягва шумните купони и светски изяви.

Икони в баскетбола за него са Желко Обрадович и Майкъл Джордан. Желко е негов приятел, а плакат на Джордан е закачен над спалнята му от много години.

Фаталист е, вярва в силата на небесните знаци, облича понякога едни и същи дрехи за късмет. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4873 |20.08.2007 Тити Папазов в кметски мач срещу Бойко Борисов . 1| 5132 |07.08.2007 „Кремиковци" рони сълзи срещу глоби за пушеци . 2| 5353 |05.08.2007 Бойко Борисов: Ген. Ваньо Танов ще спечели изборите в Русе . 1| 5773 |29.07.2007 Арабската лига няма да предприеме общи действия срещу България, смята посланик Поптодорова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads