Реклама / Ads
11| 9198 |21.04.2020 НОВИНИ

Тодор Петров: Същата вечер на трагедията с Милен Цветков, на мястото имаше гонки

.
Свидетел на трагедията
Не съм спал два дни след този случай. Изказвам искрените си съболезнования на негови близки. Голяма трагедия. Това каза пред БТВ Тодор Петров, свидетел на тежката катастрофа, при която загина Милен Цветков.
 

С приятели седяхме и през цялото време минаваха коли с висока скорост. Към 6 часа мина поредната кола, но с много сериозна скорост. Чуха се два взрива, като вторият беше по-голям. Бяхме на 50 метра от събитието. Видяхме едно такси с почупени стъкла. Шофьорът беше здрав. После видяхме колата на Милен Цветков с липсваща задна част на колата. На 20 метра пред него беше колата на младежа, до спирката на метрото. На двете коли въздушните възглавници се бяха отворили. По едно време видях човек до тротоара. Разпознах Милен Цветков.

 

Той сам беше слязъл от колата и е изминал 20 метра. Видях, че има охранители около него, но не и полицаи. Бяха 4-5 човека. Всеки знае, че при политравматизъм, не трябва да се мести тялото от инцидента. Видях, че му дават вода. Зная, че никога не се дават течности на такива пострадали хора. Изведнъж видях, че те започнаха да му полагат. Милен беше в съзнание. Контактуваше. Видях, че ме отворят устата. Изведнъж му стана лошо. Докато дойде линейката на мен ми се стори цяла вечност. Не ми беше да гледам часовник.

 

От СДВР казаха, че в 18, 16 бил постъпил сигнала. Неговото състояние се влоши на място. Чак като дойде втората полицейска кола, спряха движението. Хвърчаха части навсякъде. Грозна гледка.  На две минути разстояние от мястото има две болници и те са престижни. Ако не могат да помогнат защо са болници. Можеше ли да бъде спасен един човешки живот?

 

Дойдеха две момичета от линейката, опитаха да му направят масаж, на място линейката седя 10 минути, после докато тръгна, мина много време. Според мен той умря на място. На място не даваше признаци на живот. Чак като се прибрах вкъщи, разбрах че е починал.

 

Направи ми впечатление, че едно момче и момиче от другата кола си ровеха нещо вътре. Едно момче крачеше нервно и после изчезна. Адекватни бяха тези младежи. Трябва да носят отговорност. Още същата вечер на същото място имаше гонки с мощни мотори. Кажете ми в каква държава живеем? Тази тримата нали са в карантина. Какво са правили те в колата?! Има закони, но всички ги нарушават. Самите полицаи ми казаха: Ми ние нямаме държава. Не може, трябва да се спре това. В този квартал постоянно се кара с голяма скорост с мощни коли.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5050 |20.04.2020 Владимир Тодоров: Към пияните и дрогираните на пътя трябва да сме безкомпромисни . 15| 20217 |01.04.2020 Д-р Димитър Петров: Хлорохинът ли уби 40-годишния мъж в ”Пирогов”? . 1| 4063 |30.03.2020 Тодор Матев, директор ”Продажби на дребно” в ”ЧЕЗ Електро България” АД: Потребителите да плащат безкасово . 4| 5847 |29.03.2020 Проф. Иво Петров: Дяволът не е толкова черен като процентно съотношение, но заразяването е много силно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads