Реклама / Ads
33| 5498 |16.06.2021 НОВИНИ

Тошко Йорданов: ГЕРБ и ДПС са ужасно токсични за нас, БСП - също. НАП да провери Горанов

.
Тошко Йорданов
”Има такъв народ” няма да прави коалиция с БСП, ГЕРБ и ДПС. ”ГЕРБ и ДПС са ужасно токсични за нас, БСП - също, ние коалиция с тях няма да правим, нека да минат изборите и спрямо резултата на изборите ще постъпим правилно, има хиляди варианти и всякакви възможности.
 

Това заяви заместник-председателят на "Има такъв народ" и кандидат за депутат Тошко Йорданов в предаването "Денят с Веселин Дремджиев".

 

Няма такова прилигателно, което да изпълва със съдържание отвращението ми. Който и град да хванете има една или две фирми, които печелят всички обществени поръчки. Фирми, които работят с кмета, независимо на коя от трите основни партии. Това коментира зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов в ефира на ТВ1.

"Ако преди нямаше и 5 човека, с които да се видиш. Сега се видях в Кирково с пълно читалище, които си изплакаха болката. Там е феодално владение. Ние не можем да си представим как може да живееш толкова натискан от ГЕРБ и ДПС. Ежедневният им живот зависи от това. ГЕРБ и ДПС работят в абсолютна симбиоза", допълни той.

 

Относно Владислав Горанов, той коментира: "Къде е НАП, губят му се едни 700 000 лв. на Горанов като доходи? Има нов шеф на приходната агенция, да го проверят, да проверят тази сделка. Това е един човек, който беше доскоро във властта и за когото Васил Божков твърди, че му е дал 60 млн. лв. кеш чрез саковете на Шехерезада /бел. ред. Севдалина Арнаудова-пиарка на Борисов/.

 

Йорданов даде да се разбере, че ако след изборите на 11 юли ИТН съставят кабинет, то някои от настоящите министри могат да попаднат в него. "Част от министрите вършат много добра работа, особено с показването на престъпленията", посочи той, акцентирайки на работата на министрите на икономиката и финансите. "Справят се прекрасно", даде оценката си той. Според него служебният кабинет вече е задал моделът, по който трябва да се работи и занапред. "Ненормалното беше 11 г. мафията да владее държавата. Запъват се сега, но след два месеца ще видим какво ще правят", заяви заместникът на Трифонов по адрес на ръководители в държавната администрация, които отказват да си тръгнат.

 

Йорданов определи Съвета за електронни медии като "вредна структура", както и като вреден законът за медиите. "Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго", закани се той.

 

Абсолютни глупости са всички статии, че Слави Трифонов е много зле физически и здравословно. Той е в добро здравословно състояние. Пловдивските студенти ще му задават каквито искат въпроси и той ще им отговаря директно. Вероятно ще бъдем аз, Слави и Ивайло Вълчев, но така или иначе въпросите ще бъдат насочени към Слави, посочи Йорданов във връзка с предстоящата среща на лидера на ИТН със студенти в Пловдив. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5259 |16.06.2021 Златната предизборна програма на ГЕРБ със съавтор Горанов остава същата . 8| 6187 |16.06.2021 Нов епизод от предизборния сериал на ГЕРБ . 51| 19147 |16.06.2021 ”Медиана”: ГЕРБ остават втори, а Гешев трябва да си ходи . 8| 4878 |15.06.2021 Гербаджия пита: Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads