Реклама / Ads
10| 4765 |29.06.2023 НОВИНИ

Тошко Йорданов и Цв. Ризова като две петлета се скарали за... Борисов

.
Тошко Йорданов и Цветанка Ризова
Голяма разправия падна между Тошко Йорданов и Цветанка Ризова за пост на Слави Трифонов, в който той уличава Бойко Борисов в лъжа, че хора на ИТН са преговаряли с ГЕРБ за правителство.
 

Йорданов обвини Ризова, че не е казала тази истина в ефир. „Щастлив съм, че ние с вас се договаряме какво ще говорим предварително“, подхвърли впоследствие с ирония Йорданов в „Лице в лице“ по бТВ.


„А, вие може да се договаряте с някой друг, таза провокация, която искате да ми кажете, да твърдите, че се договаряте с мен предварително, това не е вярно“, контрира Ризова.


„Аз мога да ходя навсякъде и да изразявам свободната си воля“, отвърна Йорданов.


„Вие, може да сънувате, че говорите с мен, може да ме сънувате нощем, призори и да си мислите, че сте се договорили. Аз как да ви попреча в този момент да изпитвате чувства и емоции“, не бе на себе си от яд Ризова.


„За нищо не споря, но е хубаво, когато го казвате, да казвате, тъй като вие сте добър журналист, че господин Трифонов казва, че Бойко Борисов лъже“, продължи Тошко.


„Има и обратна теза“, опита да се защити журналистката.


„Имам предвид, че мога да разчитам, тъй като сте точен журналист, следващия път, когато се повдигне тая тема, с който и да е ваш гост, спокойно да си отметнете изреченията и да кажете, че г-н Трифонов казва, че това не е вярно“, каза още Йорданов.


„Въпросът е друг. Вие, защо смятате че господин Борисов лъже. Вие, гледате отдавна телевизия и участвате в политиката“, зададе нов въпрос Ризова.


„Защото този сюжет е такъв. Защо лъже, не знам. Знам само, че лъже, защото в тази среща съм бил участник, имаше и мои колеги, и на двете двете срещи вътре присъстваха достатъчно хора и всички, които присъстваха, включително от ГЕРБ, госпожа Атанасова госпожа Цачева, Делян Добрев, могат да потвърдят, че с ИТН не са водени разговори за правителство“, отсече Тошко Йорданов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 3987 |24.06.2023 Руски генерал призова бойците на ”Вагнер” да ”се подчинят на волята на президента” и да се върнат в базите си . 10| 4647 |22.06.2023 “Малка палава пеперудка”: Скандал между Тошко Йорданов и Настимир Ананиев прекъснаха заседанието в НС . 9| 4288 |21.06.2023 Асен Йорданов: Не може ВМРО и ”Възраждане” да са говорители на българския национален интерес. Те са най-предани на Путин . 2| 2502 |17.06.2023 Байдън призова за нови закони за контрол над огнестрелните оръжия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads