Реклама / Ads
12| 5644 |06.06.2014 НОВИНИ

Цачева и Манолова си стиснаха ръцете: Избори през септември

.
Няма нищо по-нормално една политическа партия да направи анализ за изминалите избори. ДПС направи своя анализ публичнo. Тя посочи и варианти. Не търсим нов партньор да управляваме. ДПС гледа към всички политически партии, които носят отговорност, заяви евродепутатката Искра Михайлова в „Панорама”.
 

 

Силно пресилени са всички опасения за финансови катаклизми. Усилията бяха много сериозни, за да продължи програмата Околна среда. Тези фондове са резултат на усилията на няколко правителства, както и бъдещите. Тези фондове не са ничии, подчерта тя заради упрека, че нейни фондове са със спряно финансиране.

 

В политиката както и в живота няма вечни партньорства, както и романси. Още от първия момент от това партньорство имахме ясна цел да спрем рекета върху бизнеса, полицейщината и т.н. Приказките за напрежение между БСП и ДПС са преувеличени, между нас има уважение, заяви от своя страна зам.-шефката на НС Мая Манолова.  

Проблемът между нас дойде заради прекалено критичния тон към другия вместо всеки сам да се погледне, допълни тя. Социалистката направи забележка да се спрат спекулациите спрямо Станишев. „Няма нужда всеки да се опитва да търси реализация на Станишев. Ако трябва да отчетем резултатите на изборите, загубихме над 450 000 гласа. Трябва да разберем защо за трети път не успяхме да прескочим границата. Не бива всичко това да прехвърляме върху Станишев”, заяви Манолова.

 

Как стигнахте дотам, че да нямате верен ход в момента, попита водещият.

С постоянство, пошегува се Манолова.

 

ГЕРБ предложи платена любов на изборите, сега иска задължителна любов. Аз не съм привърженик на задължителното гласуване. То не е лекарство за липсата на доверие у избирателите, коментира социалистката предложението за задължително гласуване.  

 

До края на годината ни чака дупка от 2 милиарда и половина. Нали си спомняте как от БСП разказваха, че от митниците ще дойдат пари?!, взе думата Цецка Цачева.

 

В ГЕРБ до момента винаги самостоятелно сме пиели кафето си. Минавайки през Костинбродската афера стигнахме до извода, че си силен когато си сам, но с оглед на добрата работа можем да пием кафе с останалите политически сили, каза още  Цачева. Тя също застана зад задължителния вот.

 

Когато кафето се пие само, няма възможност да се обменят мисли, тогава започваш да си вярваш. Как ще накарате синия избирател при балотаж например между ДПС и БСП да гласува?!, попита я от своя страна Михайлова.

 

Ще пусне сгрешена бюлетина, отговори Цачева.

 

Михайлова настоя изборите да бъдат в края на ноемри и началото на декември „при гарантиране на плавен преход, който да даде условия да се изпълнят задачите на парламента”.

 

Учудващо и Манолова, и Цачева заговориха в един тон за избори през септември, за да не се разваля лятото на хората.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5231 |06.06.2014 Цачева: Ако хората поискат Борисов, той ще бъде премиер . 41| 5438 |04.06.2014 Мая Манолова: Няма да сменям Станишев, той е с възможности . 30| 4874 |04.06.2014 Ц. Цачева:Държавата се гърчи, управляващите се инатят . 49| 5605 |31.05.2014 Манолова: Не ме е страх от избори, но...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads