Реклама / Ads
13| 6736 |29.04.2021 НОВИНИ

Цън Цон: Всички сме на светлинни години от политическия и интелектуалния багаж на ПКП-то

.
Цън Цон
Прочетох, че г-жа Караянчева била казала днес, че е против машинното гласуване, защото релефът на страната ни възпрепятствал безпроблемния пренос на интернет. Брилянтно казано! Кратко и ясно! А вие, невежи, разбира се започнахте веднага да ѝ се подигравате. Била разбирала само от кофи, да си гледала кофите и т.н.
 

Ей! Искам да знаете следното: г-жа Караянчева стотици пъти е доказала своята компетентност, авторитет и професионализъм. Да не споменавам тук и други качества като високи морални ценности, достойнство, интелект – все градивни материали, нужни на всеки успял политик, а ПКП-то ги притежава в изобилие.


Акълът ми не побира какво му е толкова сложно на това, което тя каза. Имаме неравен релеф и на интернета му е трудно да минава през планините и реките. Стихотворението „Високи, сини планини“ не сте ли го учили в училище? Хайде, малко по-сериозно, защото държавата е на това дередже от такива като вас. Г-жа Караянчева притежава достатъчно гъвкав и цветист език. Изразява се много колоритно по всички злободневни теми, но и от вас се изисква малко усилие и въображение. Както се казва, не става само с ядене, трябва и акъл.


Следващия път, когато многоуважаемата от мен госпожа отново излее подобна мъдрост, а за наше щастие това се случва често напоследък, искам много, много сериозно да вникнете в същината на това, което казва. Искам сериозно да си го представите и задълбочено да анализирате нейните думи. Стига с тези повърхностни и първосигнални изцепки. Сега, пределно ясно ми е, че всички сме на светлинни години от политическия и интелектуалния багаж на ПКП-то, но искам да видя, че полагате усилия. Не желая да ставам повече свидетел на изблици на чувства, породени от мързел и несериозно отношение към изказванията на специалиста по кофи. Ясен ли съм?

 

 

Цън Цон, председател на съвета за икономически и дипломатически отношения с Китай, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3235 |28.04.2021 Тихомир Безлов: Всички използват парламента предизборно. Ситуацията е хаотична . 12| 3568 |28.04.2021 Любомир Аламанов: Трябва да се променят десетината набедени за анализатори, шестващи от години по медийни студиа . 3| 3054 |27.04.2021 5 години затвор грозят бившия зам.-кмет на София Евгени Крусев . 43| 11621 |27.04.2021 „Българите са неблагодарни“. Борисов пак събра кабинета си на седянка. Всички му рапортуват чинно: „Да, г-н премиер!“ /на живо/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads