Реклама / Ads
3| 3978 |07.02.2019 НОВИНИ

Циганската концепция на ”войводите” нажежи до червено страстите по телевизията

.
”С тази концепция се нарушава Конституцията. Ограничават се основни права и свободи на българските граждани. Тя трябва да се отнася за всички, а не за определени етноси”. Това заяви бившият депутат от ДПС Александър Методиев - Бат Сали.
 

"Няма никакво нарушение на Конституцията. В тази концепция никъде не се нарушават права на хората по етнически или религиозен принцип. Като се даваха милиони за ромска интеграция, с които не се постигна нищо, защо не казаха, че някой ги дели и за циганите има милиони, а за другите няма? Това не е ли дискриминация? Другата основна теза в концепцията е, че който живее в палат и кара скъпа кола, няма как да получава социални помощи. Проблемът е, че в гетата нарочно се държат хората необразовани, за да могат да бъдат манипулирани. Това го правят определени цигански барони, които карат коли за по 300 000 лева и получават социални помощи". Така отговори пред bTV от своя страна депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов .

 

"Лидерът на ВМРО манипулира нашите хора. Това го правите преди избори. Обикаляте циганските махали и се целувате с циганчета", не остана длъжен бившият депутат от ДПС.

 

Тук някъде нормалният разговор приключи и в студиото настана ожесточен спор. Двамата гости не спряха да говорят един през друг, да се обвиняват взаимно в лъжи и нито за миг не се изслушваха. Водещият Антон Хекимян се опита многократно да накара Ангелов и Бат Сали да се изслушват, но безуспешно. Зрителят така и не можа да разбере какво точно пише в концепцията на Каракачанов за незаконните постройки или ражданията в циганските гета, защото двамата спорещи не спряха да викат един през друг и въобще на обръщаха внимание на Антон Хекимян, който така и не успя да вкара разговора в нормален тон.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3655 |22.01.2019 ВМРО иска противодействие на ”циганската престъпност” . 3| 6086 |09.01.2019 Р. Миланов пред Фрог: Разочарован съм, концепцията за специализация на прокуратурата се промени . 2| 7773 |11.09.2017 Валери Симеонов: Цялата концепция за концесии на плажа е тотално сбъркана . 2| 5327 |11.07.2017 В. Симеонов: Циганската наглост в Асеновград е по-висока от тази в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads