Реклама / Ads
9| 5000 |14.06.2010 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Трябват много пари, но няма

.
Цветан Цветанов
Пантера подарил Цветанов на Борисов за рождения му ден. Най-голямата отговорност днес е на министър-председателя, той носи товара на управлението, напомни вицепремиерът. До седмици в съда влизат обвинителни актове по знакови престъпления, съобщи още той.
 

Вчера имаше неформален обяд между Берлускони и Борисов в приятелска и приятна атмосфера, обяви по НТВ министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Самият той присъствал на него и подарил на премиера пластика на пантера, символизираща сила и бързина. Здраве и късмет били най-хубавите пожелания за един рожденик, обяви той.

Когато хората ме аплодират, те харесват това, което правим в МВР, каза Цветанов. Само до преди една година ние също бяхме част от многото български граждани, които искаха промяна, напомни той. Сега чакаме новия доклад на ЕК, за да видим дали ще има някаква промяна, обяви министърът. Не е важно какво пишат медиите, а какво ти казват хората, добави той.

Рейтингът ми е съвместен труд на всички служители в МВР и на премиера
, заяви Цветанов, който се радвал на пълна оепративна свобода и такава бил делегирал на служителите си.

Най-голямата отговорност днес е на министър-председателя, той носи най-големия товар на управлението, осведоми министърът и каза, че при него нещата били по-различни. Управлението обаче не е едноличен акт, категоричен беше той.

За някои реформи са необходими доста пари, а в момента пари няма и това е тенденция като цяло в света. Затова някои реформи се забавят, други се отлагат, коментира Цветанов. Нерешаването на проблемите дълги години наслагва проблемите, а хората са в безизходица и искат проблемите им да се решават на момента, обясни той.

Трябва да положим много повече усилия, за да подобрим оценката си, обеща Цветанов по повод общата оценка за управлението на ГЕРБ. Той самият се стремял да постигне координация с всички институции, защото в България имало голям проблем с взаимодействието между институциите.

Обвинителните актове по операциите „Наглите” и „Октопод” вече са почти готови, каза още министърът и добави, че до седмици ще има обвинителни актове за знакови престъпления, извършени в страната и по които бяха задържани лица в рамките на една година. Цветанов изрази убедеността си в успеха. Тогава вече обществото ще усети, че след 20 години чакане, започва да се усеща справедливост, заключи той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4945 |10.06.2010 Цветанов: Нямам противоречия с Дянков . 6| 5345 |08.06.2010 Цв. Цветанов: Дянков не говори здравословно за правителството . 14| 5117 |04.06.2010 Разследват много полицаи, съдии и прокурори . 1| 4804 |17.05.2010 Цветанов: Митницата не може сама да бори контрабандата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads