Реклама / Ads
9| 7946 |01.06.2019 НОВИНИ

Цветанов: Няма да кажа нищо срещу Борисов, но ще критикувам решения на ГЕРБ

.
Цветан Цветанов
Аз също имам права, но лоша дума за Борисов няма да кажа. Но аз мога да коментирам политически решения, които са били грешни или са грешни. Аз съм редови член на партията и мога да критикувам такива решения.
 

Това каза Цветан Цветанов пред  бТВ.

 

„Третият вариант на Борисов беше да остана в партията, да работя в нея, но да нямам никакви изяви и контакти. Това редно ли е?“, попита риторично Цветанов и допълни:  „За мен вариантите са само два или работим както сме работили до сега или си тръгвам . Усещам, че нямам доверието, което съм имал до сега“

 

По думите му нищо от казаното от Борисов не го е наранило. „Това е неговото поведение и неговата оценка и аз ще се съобразя с нея.  Хората ще дадат оценка, не Борисов, аз няма да коментирам думите му.  Гордея се, че познавам Веско Маринов“, обясни още Цветанов.

 

„След като съм взел това решение, разсъждавал съм над 40 дни. Преди да говоря с Борисов говорих със съпругата си до 2 часа през нощта. С Борисов говорихме над 3 часа. Не смятам, че трябва да се говори негативно за хора с които си работил 18 години“, каза още Цветанов.

 

На въпрос какво мисли за репликата на Борисов, че е преувеличена ролята му ,  Цветанов отговори, че много пъти Борисов е казвал много реплики, а той не е  човек с его, което ще бъде наранено, както и не би  сложил личното пред общото благо. „Всяка една партия, независимо дали е ГЕРБ или не, неможе един човек да я управлява, това е много къртовска работа, която е много неблагодарна. Всичко е на доброволен принцип“, обясни Цветанов.   В отговор на думите на Борисов, че  името на Цветанов се заменя от изпълнителната комисия на партията, той каза, че всичко е споделял с Борисов, правил е конспекти в рамките на 1-2 страници.

Цветанов отрече да „държи“ с нещо Борисов. 

 

На въпроса дали ще създава нова партия Цветанов отговори, че всичко ще зависи как се развива партията и дали ще се занимава с политика като редови член.  „Може би ролята ми не е била чак толкова голяма, каквато е оценката на премиера“, допълни Цветанов.

 

За съвпадението с връщането  Делян Пеевски в НС и оттеглянето на  Цветанов, той коментира, че няма участие вземането на решенията на другите партии.

На въпрос дали се страхува от Пеевски след  спора през 2013 г, когато Пеевски твърди, че тепърва ще започнат да излизат информации за връзките на Цветанов с криминално проявени лица, бившият втори в ГЕРБ обясни, че уважава всички хора.

 

Имам 3-4 предложения вече, които ще обсъдя със съпругата си. От вчера има и политическо предложение да отида при тях. Каракачанов, Валери Симеонов, Карадайъ, колеги от БСП и Весели Марешки ми  се обадиха след оттеглянето ми, сподели още Цветанов.

 

„Цената на моя апартамент е най-високата в цялата сграда“, отговори Цветанов наа въпроси на каква цена е купен апартамента от „Артекс“  и под пазарната ли е цената. Той отново обясни, че е заменил двете жилища от 200 квадрата за новото от 239 квадрата, като е и доплатил и живее това жилище, защото нямам други имоти.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4039 |01.06.2019 Имотният и Търговският регистър няма да работят след 15:00 ч. днес . 22| 10522 |31.05.2019 Борисов: Доверието между мен и Цветанов го няма, не исках Веско Маринов да ми пее по концертите . 5| 4458 |30.05.2019 Според Менда Стоянова няма грешка при определяне размера на партийните субсидии . 2| 4477 |30.05.2019 Румяна Коларова: Няма незаменими хора, но е важно какъв човек ще замести Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads