Реклама / Ads
0| 7112 |17.03.2022 НОВИНИ

Върнете „Ева Браун” на нейния „фюрер”: Кабаева ще бъде депортирана от Швейцария?

.
Владимир Путин, Алина Кабаева Източник: БГНЕС
Любовницата на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева е изправена пред депортация от Швейцария, където вероятно се крие с децата си. Граждани на Украйна, Руската федерация и Беларус се обърнаха към Конфедерация Швейцария със съответната петиция, с която „молят“ държавата Кабаева - „Ева Браун“ да бъде отново с нейния „фюрер“, предава Обозревател.
 

Близо 50 000 души вече са се подписали на change.org. Авторите питат правителството защо позволяват на „съучастника“ на Путин да се скрие в тяхната държава.

 

В петицията се казва, че „любимката на лудия диктатор и военнопрестъпник" се крие в някога „неутралната страна“, докато „бащата на децата ѝ подло атакува Украйна“, пише още Обозревател.

 

В тази връзка граждани от трите държави поискаха от правителството на Швейцария да разгледа факта за получаване на швейцарско гражданство от Кабаева и необходимостта от прилагане на санкции срещу нея като лице, което оглавява медийния холдинг на руските пропагандни медии.

 

Авторите на жалбата настояват да се вземе решение за недопустимост на по-нататъшния престой на любимата на Путин в Швейцария и да се провери „чистотата“ на средствата, използвани за закупуване на недвижими имоти в Швейцария.

 

„Ще търсим справедливост по всякакъв възможен начин и ако по време на процеса бъде разкрит фактът за корупция на отделни швейцарски политически служители, което позволи на Алина Кабаева да получи швейцарско гражданство, заобикаляйки процедурите или правилата, установени от закона, тогава ще търсим максимално разкриване на случващото се“, се казва в съобщението.

 

Накрая членовете на Конфедерация Швейцария бяха призовани да не разделят влюбените, а да „обединят Алина „Ева Браун“ Кабаева с нейния „фюрер“.

 

Припомяме Ви, че чуждестранни медии разкриха, че бившата гимнастичка и депутатка с 4 деца, които се смятат за потомци на Путин, се крият от войната и санкциите в Швейцария.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4748 |11.01.2021 Манолова към ЦИК: Върнете половин милион лева бонуси и наемите за жилищата ви, които са ви плащани неправомерно! . 5| 6367 |05.11.2020 Родители към Борисов: Върнете гимназистите, имат нервен срив . 8| 5370 |25.09.2020 Петиция зове: Върнете достъпа на журналистите до депутатите в НС . 0| 4055 |11.03.2020 Шефът на КЗП: Иматe право да си върнете парите за пакетното пътуване.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads