Реклама / Ads
5| 6355 |27.08.2020 НОВИНИ

Варосани гробници като магистралите са нашите политици и държавници!

.
Николай Марков
Варосани гробници са нашите политици и държавници! Същите са ни и магистралите, външно лъснатия ни метрополитен, бляскавото ново некачествено строителство, допотопната инфраструктура във всички отрасли, както и държавната и общински администрации. Същински варосани гробници.
 

Разбирам нуждата на слабите по дух между нас да одухотворяват мъртъвци, но това е безпътица. Въображението не е действителност и мечтите не са реални плодове от обществената градина. И няма как да има живот някъде, където всичко е мъртво и никога не е било живо.


Изправени сме пред съдбоносен избор – по старому или по нов път!? Подводните течения в политиката винаги ще ни дърпат към старото статукво, което е обсебило икономическия модел. Новото не притежава подобно благо, но има амбиция и идеи да се развива по друг начин. Ако свържете тези две неща ще видите, че без промяна на икономическия модел установен в страната по престъпен политически ред, България няма път напред.

 

Борисов се гордее, че неговите два университета били царя и Тодор Живков. Странно!? Забележително в случая е вътрешното му усещане за градеж на личност при факта на пълен личностен упадък! Бай ни Ганя, би трябвало да осъзнава вече, че нищо не е научил нито от царя, нито от комунистическия диктатор. Феноменално качество е да си получил възможност на случайник и да се отъркаш до властника, но да вярваш, че това е напълно достатъчно, за да се развиеш като личност. Уникална глупост, следствие на тежки личностни комплекси. И не само.

 

Не е лесно да си държавник или политик в тази наша страна!

 

Това не е само възможност да крадеш на воля без да бъдеш съден, заради вековна липса на правосъдие и да задоволяваш хищно най-ниските си страсти, но и обреченост, която има много тежка цена. България е пречупила не един гръбнак на вероломен управник, ще пречупи и поредния. Въпросът е по старому или по нов път?

 

И как да се случи всичко това?

 

Без да има нужда от варосване.

 

Николай Марков




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6647 |27.08.2020 Димитър Стоянов: Не президентът е причина за 15% доверие в НС, а такива като симеоновци . 6| 6452 |27.08.2020 Красен Станчев: Искат да бетонират прокуратурата като политически орган . 5| 6254 |27.08.2020 Мартин Димитров: Не може прокуратурата да работи като фейк медия . 21| 6992 |27.08.2020 Татяна Кристи: Гешев е пазен от мутрите като златно яйце на мутренска кокошка!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads