Реклама / Ads
0| 3363 |06.07.2022 НОВИНИ

Василев: Все още не сме коментирали персонален състав на правителството

.
Източник: БГНЕС
“Все още не сме коментирали персонален състав на правителството, нито структура”. Това заяви проектопремиерът Асен Василев пред журналисти.
 

По време на среща Кирил Петков, Асен Василев, Корнелия Нинова, Атанас Атанасов и народни представители обсъдиха бъдещето на България.

 

“Когато каузата “България” е водеща и знаем колко би загубила страната ни, показахме диалогичност. В следващите 6 месеца имаме толкова много закони, които трябва да бъдат приети, че нищо друго няма значение. Всеки един от нас сложи България пред всичко друго”, заяви Петков и допълни: “Ако всеки един в НС има такова поведение, ние бихме имали правителство”.

 

Преди началото на преговорите от БСП поискаха поправки в текстовете. Те настояваха в програмата да има безплатни лекарства за деца до 14 години, както и безплатни учебници от за учениците от 1 до 12 клас.

 

“Удовлетворени сме от това, което постигнахме във финалния вариант на програмата. Продължаваме напред с надежда, че ще получим подкрепа”, заяви Нинова.

 

“Има допълнителни мерки като кредитиране на половин лихва на малки и средни предприятия, въвеждане на 100 хил. лв. таван за регистрация по ДДС, както и една амбициозна програма в подкрепа на българските производители”, каза още председателят на БСП.

 

Съпредседателят на “Демократична България” определи програмата като “амбициозна, но реалистична”.

 

“Тя отговаря на нуждите на българските граждани. Надяваме се, че ще получим подкрепа и след тези 6 месеца хората ще усетят всичко по джоба си”, каза Атанасов.

 

Той изтъкна, че в управленската програма са заложени и мерки в областта на енергетиката и сигурността, но отказа да поясни какви точно са те.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3738 |05.07.2022 Василев: Ако вляза в МВР, Рашков ще е ”пролетна песен” за мафията . 0| 8737 |04.07.2022 Илиян Василев: Русия ще ни направи прекалено голям подарък, ако затвори посолството си у нас . 0| 5306 |03.07.2022 И. Василев: Русия ще загуби много в тази история, ако тя понечи да закрие посолството си тук . 0| 14438 |02.07.2022 Илиян Василев: Истината е, че руската специална операция в Украйна имаше по-малко братче - руска специална операция в България за сваляне на правителството на Петков.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads