Реклама / Ads
14| 6429 |08.03.2012 НОВИНИ

Васко Кеца и Г. Христов - радост за женското ухо и око

.
Васил Найденов ще радва пловдивчанки с хитови парчета
Камелия Тодорова почива, но дъщеря й Рейчъл ще работи на 8 март.
 

Васил Найденов ще пее на пловдивските жени тази вечер. За 8 март той е поканен в празничната програма на хотел "Новотел Пловдив", съобщава 24 часа. Репертоарът ми ще включва всички мои хитове от десетилетия насам, каза естрадната звезда. Той ще изпълни “Честно казано” и “След края на света”, както и много други свои шлагери.

Искрен Пецов ще радва любителите на латинопарчетата в столичния ресторант “Ла каса латина”. Ще започна с най-касовото си парче от последните седмици - “Мишел”, и най-новия си албум “iСКРЕН 2012”, като репертоарът ми ще бъде акустичен, каза певецът. Той е поканил съпругата си Диди, дъщеря им Клаудия и сина Георги в ресторанта. Защото дъщеря ни навършва днес 19 години, а за утре съм й подготвил вилата за бурен тийнейджърски купон с приятели, каза бащата.

Талантливата дъщеря на Камелия Тодорова - Рейчъл Роу, ще пее в столичната дискотека “Ялта” след 23 часа. Заедно с нея на сцената ще се качи и диджей Кинг. За разлика от мен Рейчъл ще работи, а аз на този 8 март ще си почивам, каза джаз певицата.

Георги Христов ще поздрави жените по случай празника с премиера на най-новото си парче “Още те обичам” в ефира на Би Ти Ви и Дарик радио. Малко избързах с песента, която ще бъде включена към най-новия ми албум “Златни балади”, но я пускам като подарък за почитателките си, каза певецът. Той ще излезе на сцена чак на 3 май в зала 1 на НДК, когато ще отпразнува 30 години на сцената. Концертът му е озаглавен “30 златни”.

Мариана Попова тази вечер ще се качи на сцената на “София лайв клуб” от 22 часа. В репертоара си тя ще включи най-популярните си сингли, както и световни кавъри. Заедно с нея в клуба ще пеят и свирят Дани Милев, с когото имат дуетни парчета, и бендът му. Освен тях ще се изяват и Стелияна от “Гласът на България” и вокална група “Нова музика”.
Нели Петкова е избрала именно 8 март като дата за своя първи самостоятелен концерт, озаглавен “Всички дами са на власт”. Стартът е в полунощ на сцената на новооткрития столичен клуб “Некс”. Младата певица ще заложи на песните си “Лъки уан”, “Ето това”, нови парчета, както и акапелни изпълнения и кавър версии на световни хитове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4869 |19.12.2011 Тлъсти данъци изплатил Васко Найденов . 9| 5090 |13.11.2011 Р. Христов: Излъгаха ни, ако приемат бюджета . 0| 4723 |23.10.2011 Р.Христов очаква над 3,5 млн. българи да гласуват . 72| 6070 |18.10.2011 Костов: Р. Христов трябва да събере повече вот от Неделчо Беронов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads