Реклама / Ads
0| 4082 |02.11.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 525 в жк. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 511, ул. "Георги Спасов", ул. "Мими Балканска"

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 525.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Монтевидео“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Маестро Кънев“, ул. „Народно хоро“, ул. „Безименна“, ул. „Боряна“, ул. „Арх. Франк Лойд Райд“, ул. 671

ул. „Монтевидео“ от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Акад. Константин Пашев“ ул. „Монтевидео“ №86, №90 и № 96, ул. 761, ул. „Акад. Константин Пашев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео“ на кръстовището с ул. „Маестро Кънев“.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийско поле“ в жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бл. 43, бл. 42А, бл. 44 вх. А, трафопост до бл. 43, Посолството на Република Корея

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 43.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мизия“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Янтра“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мизия“ № 23.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“ в с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Вит“ и ул. „Силистра“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вит“ на кръстовището с ул. „Силистра“.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Люляк“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Люляк“


ул. „Младен Ангелов“ между ул. „Люляк“ и ул. „Чемшир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люляк“ на кръстовището с ул. „Младен Ангелов“.


На 3 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна  на сградно водопроводно отклонение на ул. „Младежка искра“ в жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Младежка искра“ от бул. „Вардар“ до бул. „Възкресение“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младежка искра“ на кръстовището с бул. „Вардар“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6227 |01.11.2017 Къде е сайтът за европредседателството ни? . 0| 4357 |30.10.2017 „Софийска вода” временно спира водата в някои части на столицата заради ремонти . 0| 4209 |27.10.2017 Вижте къде ЧЕЗ е планирал ремонти, заради които ще има прекъсване на тока . 1| 4572 |25.10.2017 Спират от движение коли със сериозни неизправности

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads