Петък, 14 Декември 2018, 11:08
Frognews
0| 3549 |17.04.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найчо Цанов“ ъгъла с ул. „Хисаря“.


На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Гоце Делчев жк. „Бели брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“  до  бул. „България“(нечетни ноември)

ул. „Солун“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ ъгъла с ул. „Битоля“.

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“, 

ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“

ул. „Георги Данчов - Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

 

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тулово Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Мургаш“.


На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 кв. „Симеоново“ вилна зона „Симеоново-север“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“

ул. 82  №5, №7, №9, №11 и ул. 83 от №1 до №4 А

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалина “ ъгъла с ул. 82.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кипарис с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обретеница“ ъгъла с ул. „Рашовец“.


На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую“ ъгъла с ул. „Дунавски лебед“.


На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Костенец“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. П. Момчилов“, ул. „Гюешево“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гюешево“ в двора на Професионална гимназия по електроника.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте как се променя движението в центъра на София заради строежа на метрото 0| 4066 |16.04.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 3948 |15.04.2018 . Могерини зове за спиране на огъня в Сирия 3| 4455 |14.04.2018 . Тръмп към Сирия: Къде ви е „Благодаря ти Америка“? 2| 4744 |12.04.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах