Реклама / Ads
15| 8989 |06.10.2017 НОВИНИ

Задава ли се втори цирк "ала Делян Добрев", този път с ”поразяващата уста” Антон Тодоров?

.
След куп прояви, шокиращи добре възпитаните хора, на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров му бе поискана оставката. Именно поискана, а не подадена.
 
Инициатори на искането са две извънпарламентарни партии-  "Движение България на гражданите" (ДБГ) и "Да, България". БСП се задоволи да осъди цензурата на ГЕРБ.

Сега Борисов трябва да реши-дали да организира втори цирк около евентуалната оставка на "разследващия" документалист или да се направи, че не е чул. Номерът с връщането на оставката на депутат вече бе изигран в случая с Делян Добрев, едва ли повторението ще е по-добро.

Все пак по-рано днес ГЕРБ се разграничи от своя устат депутат и обяви, че казаното от него е "лична позиция". Лична, лична, ама колко да е лична в една партия и парламентарна група ,в които "всичко се съгласува с Бойко Борисов", както обяви вчера Цветан Цветанов.

Затова двете извънпарламентарни партии сега питат-"Говори ли Антон Тодоров от името на Бойко Борисов или Цветан Цветанов, когато заплашва журналисти, заради зададени въпроси или когато се опитва да прави внушения за финансиране на медии и заявки, че ще стъпче противници, какъвто бе случаят със Сашо Диков преди седмица?"

БСП обаче не иска оставка, а "медиите са отразяват истината". Това добре, но кои медии? Тези, които са на Делян Пеевски ли или тези, които са с неизвестни собственици, но водят ясна политика. Ако иде реч за интернет медии, някои от тях и сега не мълчат, но полза няма. Управляващи, прокуратура и следствие се правят на глухи и не дават ухо на нищо, насочено към корупция във властта.

Затова управляващите следват строго линията "Хляб и зрелища", като наблягат на зрелищата. Те са безплатни, осигуряват ги хора като Антон Тодоров и някои негови колеги от групата на ГЕРБ и предизвикват голям резонанс в обществото.  Така че нека видим сега ще има ли шоу "ала Делян Добрев" и ако има, колко от депутатите ще раздерат ризите си и с голи гърди ще защитят авторът на "Шайка".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4436 |27.09.2017 Борисов след магистралите ще строи втори мост над Дунав край Русе . 3| 4219 |21.09.2017 Втори шанс: „Фирма без опит“ ще прави сайт за председателството ни . 2| 4517 |16.09.2017 Властта обещава: Тол таксите се задават по родните пътища . 0| 4774 |30.08.2017 Григор Димитров би Вацлав Шафранек по пътя за втория кръг на US Open

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads