Реклама / Ads
53| 6165 |02.06.2013 НОВИНИ

М. Захариев: Началник ми е Станишев; Местан е забележителен политик

.
Мартин Захариев
Десен съм. И в правителството има хора с дясна ориентация. Партия БСП е много повече българска, отколкото социалистическа, заяви Захариев, който е част от ПГ на КБ.
 

Не крия, че съм десен, но смятам, че в БСП текат процеси, които задават нов тон, доста по-либерален. Виж в правителството колко са хората с дясна ориентация. Партия БСП е много повече българска, отколкото социалистическа. Като чуя "комунизма" и ми става лошо, няма такова животно днес, заяви по ТВ 7 депутатът от БСП Мартин Захариев. 

Знаеш ли колко е тъжно да няма дясно в Народното събрание. Тези хора може да са се крали, но са били класа. В ГЕРБ няма класа, оповести Захариев.

Ние сме като болен пациент, който е толкова болен, че не може да умре, но докторът не може да го излекува, ако сам не пожелае. Дайте да дадем шанс на доктора да полекува. С едно натискане на копчето Волен даде този шанс, съобщи още Захариев.

Той определи като един от забележителните политици на нашето време Лютви Местан. Не коментирал ДПС, а личността. "Атака" пък била интересен политически феномен. Има риск човек да се скара с Волен винаги. Бях шокиран от агресивния му тон и нападки към дипломатическия корупус. Не може да се имаме за част от европейското семейство, да разчитаме на помощ и пари, а да им говорим така. 

Мартин Захариев разказа, че първите си пари направил като дисководещ, когато работел денонощно в дискотека и изкарвал повече пари отколкото майка му като лекар с дълъг стаж. Мисленето му се преобърнало, когато отишъл за пръв път във Великобритания, където решил, че ще се занимава с бизнес.

В Народно събрание искал да работи в медийната кимисия или в комисията по транспорта и телекомуникациите. Накрая Захариев си призна, че си има началник и той се казва Сергей Станишев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5704 |29.05.2013 М. Захариев: Цялата Мара втасала, ние ще оправяме тютюнопушенето! . 5| 6884 |07.05.2013 Официално: Тодор Коджейков е началникът на НСО . 108| 6137 |03.04.2013 Мартин Захариев: БСП отвори не просто завеса, а портал за гласа на гражданите! . 128| 16883 |06.02.2013 "Хизбула" се кефи на Станишев; цитира го

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads