Реклама / Ads
7| 5291 |09.01.2011 НОВИНИ

В. Запрянов: Знакът на годината за ГЕРБ е телевизорът

.
Валери Запрянов
Политиката става все по-телевизионна; ”акция” стана всяко едно арестуване; Танов е с подготвен рецитал.
 

Знакът на изминалата година за ГЕРБ е телевизорът. Политиката става все по-телевизионна и в това няма нищо лошо. Намериха възможност да комуникират по този начин. Ако нещо не се е случило пред камера, значи не е станало. Политиците се чувстват по-значими. Цветанов не може да прилича на Бойко Борисов. Цветанов откри в себе си репортера – информира ни какво е станало през нощта”, това заяви журналистът Валери Запрянов в ефира на Нова телевизия.

Преценявайки изминалата 2010 година, Запрянов посочи, че тя е тръгнала адски бързо и силно. След това „акция” стана всяко едно арестуване. Рейтингът на Цветанов се вдигна главоломно. А сега не е така и това е нормално. Бойко Борисов рано го посочи като бъдещ президент и затова рано започнаха атаките срещу него. Там е и Алексей Петров, който трябва да прехвърли вината си на някого, каза още журналистът.

Характеризирайки министър-председателя, Запрянов каза, че Бойко Борисов не ламти за слава, за пари. Най-лошото за него е, ако не може да остави следа след себе си.

Знакът на Герб за миналата година са различни символи. Учудването !?, че има да плаща стари сметки на предишното правителство. Да вземем например Цанков камък, който струва 200 милиона, а това е удар под пояса за ГЕРБ. Например си купуваш жилище, а след това установяваш, че имаш да плащаш множество сметки.
Годината мина под знака на скандала. Това е политическото говорене на Бойко Борисов, обобщи журналистът.

Още една критика към правителството отправи той – полето, в което щъкат едни Калинки. Те показват нехайството, овластяването на некомпетентни хора. Не може да има министри като Божидар Димитров, каза Запрянов.

Коментирайки скандала със записите на политиците Запрянов каза, че печелят хората с флашката. Не мога да кажа кои са губещите. Предполагам кои са хората с флашката. Това са хора около един бъдещ кандидат за президент, който е обвинен за криминални престъпления.

Политическата воайорщина не ми е приятна, посочи гостът и допълни, че В. Танов е с подготвен рецитал, казва неща, които не може да ги каже иначе. В неговата глава има имплантиран чип и той не може да прескочи началника си и чрез него трябва да стигне до Бойко Борисов. Той просто участва в художествена самодейност- казва неща, които трябва да стигнат до мин.-председателя. Страшто е ако тези записи са разрешени от прокурор. Това директно ни реже пътя към Шенген.

Сигурно ще дойде добър доклад от Брюксел, ние знаем как да пазим граници. Ние не можем обаче да опазим информацията, която е най-скъпото нещо, което притежава Шенген. Каква е гаранцията, че ние ще се справим, като гледат тези записи и подслушвания, попита риторично Запрянов.

Главният редактор на „Тема” прогнозира, че предсрочните парламентарни избори ще се размахват като заплаха, а те са действително заплаха. Много са партиите, ще настане хаос при предсрочни избори. Ние сме функция на външната криза, правителството натрупа управленски опит, може вече да се надгражда и го правят умно, меко и това е най-доброто на управлението. Бойко Борисов копира релефа на обществените очаквания и никой не се блъска под неговите прозорцина протести.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5293 |30.12.2010 Днес е най-студеният ден от годината . 3| 5568 |22.12.2010 Комисар грабна приза ”Полицай на годината” заради „Наглите” . 34| 5426 |21.12.2010 Откриха думата на годината; вие посочете вашата! . 4| 4820 |01.12.2010 Кр. Георгиева - еврокомисар и европеец на годината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads