Реклама / Ads
7| 4421 |08.07.2008 НОВИНИ

Затварят централни столични улици заради Конди

.
Столичната полиция призовава гражданите да проявят необходимото разбиране и да спазват стриктно полицейските разпореждания. Най-вероятно ще се образуват задръствания по централните софийски улици, за това ако можете ги избегнете.
 

Във връзка с предстоящото посещение у нас на Държавния секретар на САЩ Кондолиза Райс, на 9 юли (сряда) се налагат ограничения в движението на пътни превозни средства в столицата, съобщи пресцентърът на МВР. Промените са конкретизирани в заповед на кмета Бойко Борисов, издадена след съгласуване със Столична дирекция "Полиция".
От 8 до 17 часа се забранява влизането в двете посоки, престоят и паркирането по бул. "Брюксел", бул."Цар Освободител" между бул."В.Левски" и пл."Независимост", бул."Княз Дондуков" между ул."Раковски" и пл."Независимост" (с изключение на трамвайните мотриси на градския транспорт), пл."Независимост", пл."Атанас Буров", ул."Леге" между ул."Позитано" и пл."Атанас Буров", ул."Съборна" между ул."Княз Александър Първи" и пл."Света Неделя".
За същия период се забраняват престоят и паркирането на автомобили по бул."Цариградско шосе" и локалните му платна, булевардите: "Цар Освободител", "П.Ю.Яворов", "Никола Вапцаров", "Евлоги Георгиев", "Княз Дондуков", "Ситняково", "Шипченски проход", "Черни връх", улиците: "Козяк", "Безименна", "Оборище" между бул."Евлоги Георгиев" и бул."В.Левски".

zadrustvane5.jpg
 снимки Вяра Йовева

От 8 до 17 часа ще бъде спирано поетапно движението на моторните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаване на кортежа на делегацията.Столичната полиция ще осигури постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища и ще охранява обществения ред.
Столичната полиция призовава гражданите да проявят необходимото разбиране и да спазват стриктно полицейските разпореждания. От там уверяват, че е създадена организация за обезпечаване на сигурността и обществения ред в София при посещението на Кондолиза Райс. Въпреки това можете да се настроите на вълна задръстване, за да не бъдете изненадани утре. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5577 |02.07.2008 Кондолиза Райс по спешност в София заради престъпността . 3| 4859 |25.06.2008 Бъркотия в самолетното разписание на цяла Европа заради полуфинала . 0| 4836 |23.06.2008 Станишев пеша при Първанов заради енергетиката и изборните промени . 3| 4778 |20.06.2008 Пловдивски общинар с оставка в джоба заради интриги в ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads