Реклама / Ads
10| 12464 |04.05.2019 АКТУАЛНО

Адв. Ганчева пред Фрог: Условията, при които се намира Биляна, са ужасяващи

.
Десислава Иванева и Биляна Петрова преди да бъдат задържани
Това каза пред Фрог нюз адвокат Радост Ганчева по повод информацията, че бившият зам.-кмет на район „Младост“ е в тежко физическо и психическо състояние.
 

Това каза пред Фрог нюз адвокат Радост Ганчева по повод информацията, че бившият зам.-кмет на район „Младост“ е в тежко физическо и психическо състояние.

 

„Тя имаше разрешени медицински прегледи, но така или иначе в момента е настанена в ареста на „Векилски“. Има разпореждане да се направят на Биляна медицински прегледи. То е изпратено на администрацията на затвора в Сливен и на администрацията на затвора в София. Но има връзка с откритото заседание по мярката, което е насрочено за 8-ми май. Вероятно се е получило някакво съвпадение, заради което тя не е настанена в болницата, а в ареста.

 

Ще отправим съответните  искания по компетентност и се надявам подзащитната ми да бъде настанена в болница. Но не мога да кажа какво ще стане. Всичко това се случи на 3-ти май. И не може да се реагира по никакъв начин, защото следващите три дни са почивни за администрацията“, обясни Ганчева.  

 

Фрог научи от  близките до Петрова, че на 7-ми май се организира протест в защита на Биляна Петрова под прозорците на министерство на правосъдието. На въпрос дали той ще помогне на осъдената на 15 г. затвор жена на първа инстанция, Ганчева отговори: „Не мога да ви кажа. Всяко нещо е непредвидимо в момента. Вече нямам представа кое ще помогне и кое ще й навреди. Не зная, че се организира протест. Опитвам се процедурно, съобразно закона, да помогна. Това, обаче може да стане през работните дни. Всички журналисти ще можете да видите Биляна на 8-ми в специализирания апелативен съд“, допълни защитничката пред екипа ни.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 20444 |03.05.2019 Първо във Фрог: Вижте списъка на къщите за гости на ДФ ”Земеделие” . 6| 8277 |02.05.2019 Само във Фрог: Повече от 10 години ЦРУ не е търсило агенти с български език . 14| 25421 |18.04.2019 Само във Фрог: Доклад разкрива ужасявaщото състояние на ДНСК-цари пълен хаос и манипулации . 10| 8139 |18.04.2019 Проф. Ал. Маринов: Предизборната кампания ще бъде мръсна и хаотична

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads