Реклама / Ads
0| 17703 |17.03.2015 АКТУАЛНО

Д-р Александър Боцевски: “Зеленият лазер е най-добър за премахване на простата. Запазва потентността!”

.
Д-р Александър Боцевски, уролог в Хил клиник
Хил клиник е сред малкото високосопециализирани урологични болнични центрове в България. В тяхната компетентност са безкръвно лечение на увеличена простата, лапароскопско отстраняване на рак на простатата, лазерно разбиване на урологични камъни, лазерно обрязване при фимоза, безоперативно лечение на инконтиненция при жени.
 

Десетки хиляди пациенти са намерили решение на проблемите си в столичната клиника. По един от основните проблеми на зрелите мъже – затрудненото уриниране следствие уголемена простата разговаряме с д-р Александър Боцевски, уролог в Хил клиник.

 

 

Д-р Боцевски наистина ли няма по-добър метод за операция на простата от Зеления лазер, с който работите в Хил клиник?

 

- Зеленият лазер е доказан в практиката метод, който безкръвно и бързо премахва излишната тъкан. Голяма част от операциите се правят през пикочния канал и се твърди, че са безкръвни, но това е валидно в пълна степен само за лазерната енергия, която буквално изпарява тъканта. Като уролог предпочитам Зеления лазер, защото той запазва континенцията, сексуалната активност, при него не се налага пълна упойка и е особено препоръчителен за мъже със сърдечно-съдови проблеми и диабет. Методът е признат от ЕУА и АУА за отстраняване на особено големи простати, при хора с катетър и други усложнения. България само в Хил клиник разполагаме с тази техника и имаме огромен, натрупан с годините опит – над 950 операции.

 

Оперираме без проблем мъже с катетър, с огромни простати, с диабет и високо кръвно налягане

 

Как се приема операцията от болните?

 

- Щастлив съм да кажа, че Зеленият лазер осигурява много бързо възстановяване, често на шестия час премахваме катетъра, а още на следващата сутрин човек е изписан. Той веднага се връща към своето ежедневие без притеснения. Няма разрез, няма кървене, няма дълъг болничен престои. Уникална технология!

 

Кога да се обърне към Вас мъжа с уринарни проблеми?

 

- Препоръчвам на всеки мъж, навършил 50 ежегодно да посещава уролог. Консултация  е наложителна и при симптоми като чести позиви за уриниране, многократно нощно ставане, накъсана или слаба струя, напрежение, парене, кръв в урината. Не бива да се отлага лечението на увеличената простата, защото тя може да увреди и други органи, да е причина за остатъчна урина, да предизвика образуването на камъни, да пострадат бъбреците.

 

Хил клиник предлага пълен пакет ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТАТА, включва преглед и всички необходими изследвания. За записване 02 439 3131

 

Рекламен репортаж

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 11374 |29.11.2012 E. Минчев: Кой сте Вие, Александър Бередин? . 2| 7813 |06.08.2008 Погребаха Александър Солженицин . 0| 6302 |15.11.2007 Капка безвремие или философията за тангото на Александър Галперин . 0| 9913 |22.05.2007 Прокобата "Президент на Локомотив Пловдив": застреляха и сегашния бос Александър Тасев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads