Реклама / Ads
17| 17528 |28.02.2018 АКТУАЛНО

Арман Бабикян за Фрог: На Борисов не му отива глуповатата и неразбираща поза за ЧЕЗ

.
Вярва ли някой, че Борисов не е наясно кой купува ЧЕЗ? Аз лично не му вярвам. Това заяви в свой специален коментар за „Фрог нюз” политическият коментатор и пиар Арман Бабикян. Ето как той коментира скандалната сделка с продажбата на ЧЕЗ:
 
В България се знае от 1 година, че ЧЕЗ се продава, а сега ни замазват очите, че дори службите, които работят с правителството не били наясно кой е купувачът. Видите ли, затова се наложило Борисов да звъни по телефона и да пита за всичко своя чешки колега  Бабиш! Извинете, но това е комично.

Не по-малко смехотворно е, че има няма 20 часа по-късно Борисов обяви, че въпреки че не знае кой е потенциалният купувач на това дружество, имало било заговор за свалянето му от власт. Интересно как така има информация за собствената си съдба, но няма сведения за съдбата на три милиона българи?!

Това е поредният скандал, който показва алчността и некадърността на управлението. Коалицията вероятно ще даде заден както за оставката на Теменужка Петкова, така и от сделката, зад която няма как да не стои българското правителство. Ще се пробват да закърпят скъсаното и да продължат усмихнато напред. До следващият скандал.

Българите примиренчески чакат снегорините да си свършат работата. Социологическите проучвания напоследък сочат, че хората вече не вярват на Борисов и са наясно, че той ги лъже. Дали обаче ще предприемат действия, ще видим.

Размествания в политическия и обществения живот ще има, но едва ли ще се случат утре. Пределно ясно е, че в управлението има страх, щом Борисов изрази подозрения, че искали били да го свалят от власт. През 2013 г. той сам си подаде оставката, защото не можел да гледа кръв. Сега ни уверява, че няма да предава властта, каквото и да се случва.

Всеки, който заложи на това какво говори премиера, значи е доста губещ играч. Да припомня, че беше казал, че ще си подаде оставката, ако загуби президентските избори. Нали не сте забелязали да си е подал оставката. Така че какво казва Борисов няма абсолютно никакво значение.

Смятам, че дори ниско квалифицирани служби биха могли да проучат дали споменаваният в сделката грузински бизнесмен има дейности в България /бел.ред. Паата Гамгонеишвили/. Това е лесно, децата от СМГ биха се справили. Има ли този човек бизнес в София? Толериран ли е от Столична община, например? Дали пък случайно този човек отдавна не действа у нас? Дали също така случайно не го пази някой орел или орлин, някой, който има влияние в общината в София?

Лесно е да проследят всички заинтересовани от тази сделка лица.
Също така мисля, че глуповата и неразбираща поза на министър-председателя не му отива, няма кой да му повярва.
Записа Аделина Делийска
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 16451 |27.02.2018 Чужди адвокати пред Фрог: Правата на Цветан Василев са нарушени . 5| 9270 |19.02.2018 Следовател Б. Атанасов за Фрог: Не е важно да ме охраняват, а да се каже има ли корупция в НАП . 20| 21560 |15.02.2018 Само във Фрог: Автогол на Каракачанов или...на гол тумбак чифте нагласени самолетчета . 10| 18229 |13.02.2018 Само във Фрог: Дама е пилотът, потрошил самолет С-27J Spartan, МО крие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads