Реклама / Ads
1| 6855 |10.11.2016 АКТУАЛНО

Фрогоко: И на фрегата ”Верни” генералът победи адмирала

.
Невероятно но факт. Генерал Румен Радев е взел двойно повече гласове от вицеадмирал Пламен Манушев не къде да е, а на фрегата ”Верни”, която е била в негово подчинение преди години, когато е бил командващ Военноморския флот. В момента военните моряци от фрегагатата участва в операция на НАТО в Средиземно море „Sea Guardian”.
 
Гласували са на първия тур на изборите в гръцкия град Ханя на остров Крит.

Според протокола в предварителния списък за гласуване в секцията е имало 123 имена. В деня на гласуването са записани още 125. Действителните гласова са 212. 22-ма са отбелязали квадратчето „Не подкрепям никого”.

Най-много гласове са получили следните двойки: ген. Румен Радев и Илияна Йотова - 98, Цецка Цачева и адм. Пламен Манушев – 53, Веселин Марешки и капитан I ранг от резерва Петър Петров – 22, Красимир Каракачанов и Явор Нотев – 10, Трайчо Трайков и ген. Съби Събев – 7 и др.

За националния референдум са пуснати 223 бюлетини. За първите два въпроса – мажоритарната система и задължителното гласуване има по 170 бюлетини, а за намаляването на субсидията на политическите партии – 162.

Припомняме, че ЦИК хо препожръка на външно министерсто  реши за първи път, откакто имаме мисии зад граница, да не разкрие секция в Афганистан, този град на остров Крит действително остава единствената възможност участващи в мишсии да гласуват. Гласуването в Ханя е показателно и за това, за кого и как е гласувала армията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4969 |06.11.2016 Фрогоко: Грандиозни опашки се извиха в Берлин. И не мърдат . 2| 7880 |05.11.2016 Фрогоко: Как се живее ”во чрево адово”, т.е. в софийската ”Овча купел” през 21 век . 1| 6946 |02.11.2016 ФРОГОКО: Мондешки по баровски в съда - с автомобил S класа и шофьор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads