Вторник, 17 Октомври 2017, 06:52
Frognews
9| 10967 |17.10.2016

Илиян Василев: Млъкнете, даваме властта на Русия

.
Илиян Василев
Ето това е болестта на дясното - основният опонент винаги е друг в дясно, а не БСП, не националистите, не АБВ, не ДПС.” ГЕРБ отвориха фронта, ДСБ отвърнаха.
Да напомня : става дума не за парламентарни, а за президентски избори и залогът е евроатлантическата ориентация - нищо повече, нито по-малко. Не съдбата на Реформаторския блок, не качеството на дясното в ГЕРБ, не личното его на който и да партиен лидер. Просто и ясно - иде реч за съдбата на евроатлантизма у нас.

Грешна - много грешна постановка и да се вижда предимно врага в дясно, която ни обрича на 25 години преход и контрол от едни и същи сили. Те играят с много "коне" и в ляво и в дясно и винаги досега са печелили.
Да напомня - именно подобни идиотщини в СДС - лишиха президента Стоянов от победа и ни "дари" с Първанов и производни, с разклатена българска демокрация, огромни дългове от енергийни шлемове - ние с дълговете, те с хотелите.
Няма значение в името на какво се правят подобни декларации за морална чистота, за идеали, на ценности. Накрая остават да ни управляват нечистите, неидеалните и без ценностите. Тази саморазрушителна сила ще погуби надеждата у десните избиратели или тези които се припознават с евроатлантическите ценности..

Да припомня някои базисни истини защото те като че ли убягват - за да се спечелят избори трябва първо да сплотиш дясното - всеки в своето поле, но задължително и групата на "не подкрепям никого", защото техните гласове отиват за статуквото - с или без поправка. Второ да убедиш хора извън дясното - т.е. да комуникираш с избиратели, които не задължително споделят всичко твое.
Не се заблуждавайте - протесна вълна, като тази от 1996 година - няма да има, която да постави дясното на власт. Сега става дума за управление на електорални групи.

Още веднъж да напомня - в средата сме на избори за президент. Играта загрубя, но в ляво всички притихнаха.

Работим с неперфектни хора в неперфектна среда. Името на играта е избори и победата е една с далекоотиващи последствия.

Да напомня на всички в дясно или в евроатлантическото пространство - България е обект на атака от страна на Русия и на нейните местни проксита за да променят избора ни. Основният противник в тези избори и след тях ще бъдат силите които искат да демонтират евроатлантизма и да ни върнат в орбитата на Москва, защото само там те могат да виреят като политици и като бизнесмени.

Няма вариант при който спечелването на изборите от Радев да се тълкува като успех, а това към момента е хипотеза с достатъчна вероятност за да Ви накара да млъкнете.
По-кротко и по-мъдро. Не е задължително да се копира поведението на Борисов или да се отговаря с неговия език за да спечелие доверието на повече избиратели.
Оставете Трайчо Трайков да си води кампанията. Прави го по-добре от който и да е партиен лидер в РБ. Ако не можете да му помогнете, не му пречете. Той ще се справи сам с предизвикателствата от ГЕРБ. Помогнете му да се справи и с БСП и Радев.

Млъкнете и осъзнайте, че даваме властта на Русия.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във фейсбук. Заглавието е на Frog news

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Стана ясно колко са българите във Великобритания и с какво се занимават (Статистически данни) 1| 4461 |15.10.2017 . Плащаме от 20 до 40% повече за парно, пускат топлото след две седмици 2| 3485 |14.10.2017 . Двойните стандарти на Борисов 4| 4660 |12.10.2017 . НОИ: Само 4900 пенсионери не са получили увеличение на минималната пенсия 0| 3555 |12.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах