Реклама / Ads
42| 12513 |14.12.2020 АКТУАЛНО

Крум Савов: Кубрат е нарцистичен типаж. Огледален образ на Бойко Борисов

.
Крум Савов
” Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача. ... Антъни Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ - с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов”.
 

Това заяви журналистът Крум Савов.  Той обяви, че има сериозна разлика между поведението на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Водещият в телевизията на Слави Трифонов "7/8" изрази мнението си пред БНР за боксовия мач, състоял се в събота вечер.


"Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%", каза Савов. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е уникално признание за качествата му, труда и волята.

 

"Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев - една интересна фигура в бокса - потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа - съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла".

 

Според Савов провокативното, арогантно и агресивно поведение, много често изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу:

 

Крум Савов посочи, че напоследък не е много добро известното за всички приятелско отношение между боксьора и министър-председателя.

 

"Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата", коментира той и добави, че Борисов обича да общува само с победителите.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4019 |11.12.2020 Републиканци за България с 5 предложения за решаването на проблема със замърсяването на въздуха в столицата . 44| 17141 |11.12.2020 Татяна Дончева: Сачева не разбира от социална политика, има пет странни дипломи . 1| 4959 |10.12.2020 Нинова: БСП подкрепя интеграцията на РСМ, но не за сметка на българския национален интерес . 30| 7189 |10.12.2020 Математикът Петър Велков: Имаме 50% нерегистрирана смърт от ковид

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads