Реклама / Ads
10| 11221 |09.11.2017 АКТУАЛНО

Лидерът на БОЕЦ: Бойко, Цветанов е прибрал повече пари от НАП, питай го!

.
Георги Георгиев
Бойко, как без пари си направил ГЕРБ? Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така , както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров?Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии и пловдивчани, и видинлии!
 

Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати! А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата! Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати , за да ги плюе вечер. А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място - 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009г, още си плаща кредита с който ти финансира "безплатната" кампания! А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с "шесте нули" ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него.

 

Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше "актива" по места ? Питай го кой е плащал.Той е прибрал от бизнеса повече пари от НАП! Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото даваха пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти тъпчеха парите по джобовете си , без документи и отчети! Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски, Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А от къде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и ... се оказахме ние разследваните!

 

За съжаление "безплатно" няма и народа плати жестока цена за твоето твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние. Дори престоя ти в затвора пак ние ще платим. Но това ще го платя с удоволствие и се надявам да го плащам дълго!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4610 |08.11.2017 Лидерът на ДСБ: Всички гадости, които спряхме в предното събрание, сега минават по вода . 1| 4085 |06.11.2017 Лидерът на АБВ: Бюджет 2018 е скалъпен . 3| 5507 |02.11.2017 Кулезич: Бойко, уволни си пиарите. Крайно време е!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads