Реклама / Ads
9| 16417 |05.08.2008 АКТУАЛНО

Мъжете искат задника на Брад, а жените – устните на Джоли

.
Чернокожите коцкари пък си мечтаят за физиката на Дензъл Уошингтън. Това се оказва напълно постижимо с помощта на силно напредналата пластичната хирургия. Влизането в чужда кожа обаче крие и своите рискове.
 

Не всички мъже са с перфектно и атлетично тяло, напомпано с мускули. Напоследък обаче образът на мъжкаря, на мачото отстъпва на заден план и все повече представители на силния пол се ориентират към типажи, които не блестят с огромни коремни „плочки" и бицепси с обиколка Х см, както беше през 90-те години с култа към Арнолд Шварценегер. Напротив, в момента те се преориентират към визията на по-младежки изглеждащите актьори от Холивуд, със стройна физика и красота тип „Барби". За постигането на тази цел фитнесът и хранителните добавки стават напълно излишни, защото на помощ идва магическата пластична хирургия, която в момента е в апогея си. За голяма изненада все повече мъже лягат под скалпела-разкрасител, след като доскоро той беше „хляб насущний" само за дамите.

Както всяко време си има своите кумири, така и днес един от еталоните за истински мъж е световноизвестният актьор Брад Пит. Това поне твърдят 20-те хил. пластични хирурзи от цял свят, запитани от интернет сайта AskMen.com какво най-често променят мъжете и на кого искат да приличат? Те са категорични, че по-голямата част от пациентите им са готови на всичко, за да придобият визията на  популярната холивудска звезда. Мераклиите имали желание да доизкусурят телата си до най-дребните детайли - от гърдите и задника до брадичката, носа, очите и ушите, само и само да впечатлят своите гаджета или пък да си намерят такива. За чернокожите, разбира се, ще е трудно да заприличат на героя от филма „Боен клуб", освен ако не са решили да се окепазят като Майкъл Джексън. Те от своя страна си избират за модел на подражание не по-малко талантливия красавец Дензъл Уошингтън.

denz_pit.jpg

Хирурзите добавят, че се е появила нова тенденция и сред жените. Най-желаните устни например са тези на Анджелина Джоли. Гърдите на вечната сексбомба Памела Андерсън пък са най-предпочитани от представителките на нежния пол. Според тях „диференциалът" на Дженифър Лопес би въздействал най-възбуждащо върху интимните им половинки, а очите биха откраднали от неостаряващата София Лорен, с надеждата да придобият нейния премрежен, загадъчен и прелъстителен поглед.

angelina_jolie.jpg
sofia11.jpg

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7176 |01.07.2008 Ученици от Бесарабия опознаха родината и искат да се върнат в нея . 0| 5846 |11.01.2008 8-те най-дърти лъжи, с които мъжете си служат в ежедневието . 1| 6698 |15.06.2007 Опра Уинфри и Мадона разказаха играта на мъжете в класацията на „Форбс" за шоубизнес . 0| 6880 |28.05.2007 "Viasat Explorer": Българите не искат да се връщат към убийството на Георги Марков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads