Реклама / Ads
2| 5968 |30.11.2022 АКТУАЛНО

Осман Октай: 32 години ние имаме контролиран и превзет Преход

.
Осман Октай
Осман Октай посочи, че Румен Радев е „яхнал” протестната вълна от 2022 години, която искаше да си върне превзетата държава от мафията. Анализаторът уточни, че Украйна в момента е във война, но се създава нация. Октай прогнозира, че вероятно след 15 години украинците ще изградят страната си: „Ние без война сме смазани. Ние нямаме национални символи, които да ни обединяват и да генерират енергия.” Октай посочи, че има ясно откроима симвлокита в нашето общество: Мултигруп превзема държавата.
 

Осман Октай посочи в предаването „Честно казано” по Евроком, че Преходът в България е дирижиран и контролиран. Протестите през 2020 година са разтревожили задкулисието, което е превзело държавата. точката на кипене е била, когато българите са усетили крайното обезличаване на нацията: "Хората  видяха, че бият техните деца през 2020г. под колоните на МС."

 

Осман Октай посочи, че има ясно откроима символика в нашето общество: Мултигруп превзема държавата. Това е очевидно чрез връчване на орден Стара планина на Николай Вълканов, който е част от групировката. Издигането на Вежди Рашидов за председател на НС. Това е най-високият пост в държавата, а Вежди е носител на титлата "мултак". Ахмет Доган, който е силна политическа фигура и е свързан с лица от Мултигруп.

 

Октай посочи, че е провокация към протестната вълна награждаването с орден Стара планина на знаков човек на Мулти груп. Той сравни това с  епизода с Пеевски, когато бе назначен за шеф на ДАНС.

 

Октай посочи, че даването на орден Стара планина дава на получилите го граждански статут и имунитет. Според Октай носителите се "спасяват" от съдебно преследване.

Октай предупреди, че Радев най-вероятно ще се оттегли, но ще подготви почвата за идването на "подходящия човек, който ще изпълнява поръчките на задкулисието." Анализаторът прогнозира, че Москва и Путин ще загубят битката, защото младото поколение се е "взело в ръце да отвоюва държавата от мафията."

 

Октай посочи, че на Радев му се е харесало еднолично да управлява страната. Очевидно е, че Радев саботира преговорите с партиите за съставяне на кабинет. Това е станало ясно най-вече от консултацията с ДБ. Октай посочи, че стремежът е да се дискредитира парламентаризмът, както и партиите. Целта е да се свика Велико народно събрание, за да се направят необходимите промени. „Слави е ехо, което изразява тези размисли на глас”, посочи експерта.

 

Октай каза, че има анализатори и експерти, които периодично подхвърлят в обществото: „Не се ли изчерпа парламентаризмът?” Така се създава усещане, че партиите са излишни. Винаги се раждат т.нар „мъжки секретарки”, т.е. представители на задкулисието. Задкулисието не е само българско. Октай даде пример за  т.нар „мъжки секретарки” с Цацаров, Гешев, Сарафов, тъй като тези фигури взаимно се заменят помежду си. Радев ще бъде сменен от следващата фигура, тъй като тези фигури се превръщат в център на задкулисието.

 

Зависимостите през тези години не са само финансови. В България финансовите са повод за гордост. Службите оказват репресии.

 

Октай зададе риторичен въпрос: "Кой очакваше, че президентът ще се прегърне със задкулисието." Според Октай масонските кръгове са част от задкулисието. Октай посочи, че Николай Вълканов го е заплашвал.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4763 |07.06.2022 Има опасност да загубим Седемте рилски езера до 10 години, предупреждават експерти . 27| 54053 |08.12.2021 Осман Октай: Един ”клониран” Рашков в КПКОНПИ ще разкрие всички мръсни тайни на последните 20 години . 4| 5100 |14.09.2021 Председателят на правната комисия А. Михайлов: Спецправосъдието се провали тези 10 години от съществуването си . 5| 4782 |11.09.2021 20 години от атентатите на 11 септември - светът е разтърсен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads