Реклама / Ads
8| 10825 |21.04.2017 АКТУАЛНО

Сидеров като Богородица с Младенеца

.
Светлозар Лазаров с иконата за Сидеров
Огромна икона на Богородица с Младенеца подари на рожденика Волен Сидеров бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, отразяват бодро медиите. Явяването на Лазаров на купона на осъдения на пробация за хулиганство лидер на партия „Атака“ бе върхът на айсберга, превърнал рождения ден на Сидеров в национален празник.
 
Защото преди Лазаров там се явиха лично бившият-бъдещ премиер Борисов и заместника му Цветан Цветанов, снимани ухилени до уши край рожденика. И разбира се коалиционните партньори Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

Сидеров уважиха още социологът Кольо Колев, шефът на движение "Русофили" Николай Малинов, журналисти и депутати, пише скромно партийният официоз на Волен вестник „Атака“.

 

Такова политическо салтомортале държавата не беше виждала отдавна. Само преди година и половина Сидеров се биеше по улиците, нападаше студенти от НАТФИЗ и управители на квартални магазини.

 

Целият парламент го осъди за непристойните му действия, сваляха му три пъти имунитета, съдиха го. Тогава на рождения му ден освен семейството му и верните атакисти не е имало никой друг. През 2013 г. Волен твърдеше, че Цветан Цветанов и Бойко Борисов са свързани с организираната престъпност, хулеше протестиращите срещу модела КОЙ с прозвището „К...вите на Бойко“. От своя страна Борисов му заведе три дела и го осъди.

 

Цветанов и Борисов до рожденика

 

Сега обаче цари мир и любов. Цветанов и Борисов вече не са от организираната престъпност и двамата са в бяло и усмихнати до уши до техния разобличител. Волен вече не е биячът от НАТФИЗ, той е достоен коалиционен партньор, с който ГЕРБ ще управлява четири години напред. И затова рожденият ден на лидера на „Атака“ вече е официален празник.

 

Сидеров е нов човек направо Богородица с Младенеца, а край нея стоят влъхвите Борисов и Цветанов.

 

Вечната дружба между старите врагове се споява допълнително и от хората на Модела КОЙ, чието основно превъплащение е бившят главен секретар на МВР Светлозар Лазаров. Да припомним все пак, че Лазаров командваше злополучната операция в Лясковец и атаката срещу КТБ и залавянето на „убийците на Пеевски“. Неговите кадри от Горна Оряховица още стоят на началническите си места в МВР и ще продължават да стоят и при третия кабинет на Борисов. Бъдете сигурни.

 

Борисов трудно и мъчително се раздели с главния секретар Лазаров, току виж коалиционните му партньори, на които носи икони, му го предложили пак за началник я в МВР, я в ДАНС. Кой да знае.


Тодор Александров

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 9179 |18.11.2015 Сидеров и Чуколов да "отвлекат" Цацаров и да го съдерат от черпене . 8| 5090 |18.11.2015 Свобода за Сидеров и Чуколов срещу 6000 лева . 49| 8036 |26.10.2015 ФРОГ ОКО: "Искаме морал", зоват протестиращи срещу Сидеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads