Реклама / Ads
8| 8499 |08.01.2008 АКТУАЛНО

Стриптизьорът мистър Бруно със златна формула за живот

.
Разбивачът на женски сърца мистър Бруно е намерил златната формула – хем си прави кефа и купонясва, и то все с млади девойки, хем печели пари и не плаща данъци. Младежът не крие, че по всякакъв начин търси медийните изяви, но на неудобните въпроси - просто затваря слушалката.
 

Сексапилният жребец се съблича и танцува за пари повече от две години, а междувременно се занимава и с уеб-дизайн. Вероятно затова открихме негови снимки от момински партита на поне 6 линка, където е оставил и GSM-а си. Там той е облечен в различни артистични костюми и изпълнява интересни роли: полицай, автомонтьор и каубой – по желание на клиентките си. За него тази „професия” е голямо забавление и на драго сърце приема многобройните оферти, които го затрупват. Открит е за всякакви контакти, особено, ако те са медийни. За да ви изтанцува една песен с еротичен костюм мистър Бруно ще ви струва 80 лева, а пакет от цели 5 песни - 250 лева. Той не е по чистата консумация, но познава ,,едно много готино момче”, което за 250 лв. би ощастливило всяка дама. Ако тя реши да използва услугите му за цялата нощ, ще й се наложи да се бръкне с още 150 лв., т.е общо трябва да си приготви 400 лв. Въпреки голямата си ангажираност по празниците, все пак мистър Бруно отдели малко от скъпоценното си време за читателите на Frognews.bg и отговори на няколко въпроса. За съжаление, обаче те наистина се оказаха доста малко, след като стана дума за данъчното облагане на стриптийз-доходите му.

bruno1.jpg

-Би ли разказал нещо повече за своята биография - на колко години си, какво си учил, с какво си се занимавал преди да започнеш с тази професия?

-Завърших спортната академия ,,Васил Левски', с 2 факултета, взел съм 2 дипломи - за треньор по културизъм и за учител по физическо. Занимавам се и с компютри от 4-ри години - с уеб-дизайн и с php. Развивам се постоянно в тази насока.

-Защо реши да се занимаваш с тази професия или занаят може би?

-Коя, аз работя много професии за 24 часа.

-Със стриптийза.

-Това за мен е забава и допълнителен доход. Обичам да радвам жените!

-В каква степен допълнителен доход, вадят ли се добри пари ?

Зависи, всеки има стандарт и разбира това различно. Аз съм културист и имам режим, за да поддържам тяло и имам нужда от пари за това, трябват няма как.

-Колко пари горе-долу се получават от тази професия?

-Зависи от това, колко участия имам. Те може да са 5 на вечер или пък 5 на месец, но не е хубаво да изчисляваме стандарта ми, защото няма да съм положителен образ.

-Как започна със стриптийз-танците?

-На шега, в дискотека спечелих бутилка уиски на пияно и шефът ми вика ,,ей, Бруно, ти си добър - награда!" и ме обявиха за голяма работа, хванах си и гадже. Тогава управителят ми предложи на ухо да идвам всеки петък и събота, за да танцувам. Докато бях студент съм бачкал в доста барове сам и с групи. Стартирах си и личен сайт със снимки, в който могат да ме намерят клиентите.

-В началото не се ли притесняваше по някакъв начин?

-Да, от ревността. Мадамите ме ревнуват. Аз искам сериозна връзка, а с тия стриптийз изпълнения ми нямат доверие. Но все пак успявам да намеря момичета. Аз съм искрен и ме оценяват правилните хора.

-Определяш ли стриптийзa като професия?

-Това за мен е забавление - взаимно,което носи допълнителни доходи и не го смятам за професия.

-Като спомена доходи, плащаш ли някакви данъци и имаш ли, например фирма?

-Да.

-И на основата на каква услуга ги плащаш?

-Какви доходи? Аз работя за шоуто предимно.

-Да, но нали все пак прибираш и пари?

-Стриптийза го правя за удоволствие, артист, на хонорар.

-А той не се ли облага с данъци?

-Шоуто е между приятели, които ме викат понякога, забава. Но не разбирам на къде биеш? Хайде, стига толкова интервю. Усмивки и целувки!

-Защо? Не говорихме ли много малко?

-Защото съм добър човек

-Но ти не каза почти нищо?

-Добре тогава, питай! Виж, аз давам интервю, за да си направя реклама, а въпросите ти не са много като за реклама. Да, плащам данъци, но за друга дейност.

-Ти си сложил свои реклами на доста линкове в мрежата, ако те хванат, че не си много в закона?

-Сериозно ли? Супер! Приятел, не разбирам за какви доходи говориш. Караш ме да се чувствам като идиот. Не разбираш ли, че не се изкарват пари от това! Аз правя това за шоу и изкарвам по някоя кинта от това.

-Една приятелка наскоро ти е звъняла и ти си й дал дори своите тарифи за танци?

-Може да е грешка. Хайде, не ми се говори повече с теб! Опитваш се да увъртaш неща, които не разбираш и не са в тази посока. Лек ден, съжалявам, че опитах да водим разговор.

Начинът, по който Мистър Бруно реши да лъже и да се оплита в собствените си оправдания, ни наведе на мисълта да Ви предложим аудиозапис от разговор, който репортер на Frognews.bg проведе като частно лице, което се интересува от услугите на стриптизьора. В него той обяви абсолютно всички свои тарифи, а се оказа, че е в комбина и с момче, което вършело ,,другата работа" след програмата, което на свой ред също не е много легално.Frognews.bg

{moseasymedia media=https://youtube.com/watch_video?v=CcrP6QtlRlU}

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 10423 |08.11.2007 Новите Мис и Мистър УНСС са запалени по политиката и редовно гласуват . 2| 6270 |28.08.2007 Най-доходното лято на Холивуд: сперма, идиотщини, мистър Борн и мистър Бийн . 0| 5608 |28.05.2007 Румънски филм грабна "Златна палма" в Кан . 0| 6512 |22.05.2007 Мистър Бийн се уплаши от пътуване до София, страхува се от българския чадър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads